ربیعه علیمحمدی روز چهارشنبه در شورای ورزش همگانی همدان اظهار داشت: زیرساخت های خوبی در ورزش روستایی ایجاد شده است اما در برخورداری از مربیان مجرب برای آموزش بانوان در این بخش با کمبودها مواجه هستیم.
وی اضافه کرد: ایجاد زمینه های لازم برای ترغیب زنان خانه دار به ورزش نیز باید جزو محورهای اصلی توسعه ورزش استان قرار گیرد چرا که تقویت این بخش بسیار حایز اهمیت است.
علیمحمدی با تاکید بر لزوم بهسازی جاده های تندرستی و سلامت در سطح استان گفت: مسیرهای ایجاد شده در این حوزه نیازمند ترمیم و بهسازی هستند و انتظار داریم شهرداری ها و فرمانداری ها توجه لازم را داشته باشند.
مدیرکل ورزش و جوانان همدان نیز در این نشست گفت: چهار هیات ورزشی این استان از جمله جانبازان و معلولان، بیماران خاص، نابینایان و ناشنوایان توقع مدال نیست و با عشق و علاقه کار میکنند.
محسن جهانشیر افزود: با این حال چهار هیات جزو رشته های مدال آور در سطح استان هستند و از فعالیت چشمگیری برخوردار هستند.
وی اضافه کرد: در جانبازان و معلولان و بیماران خاص هر دستگاهی که می تواند در حوزه ورزش قدم های موثر بردارد، اقدام کند.
جهانشیر خاطرنشان کرد: یک درصد از بودجه دستگاه های اجرایی می تواند صرف ورزش شود و انتظار داریم مسوولان به این مهم توجه کند.
وی یادآور شد: اداره امور آب ۲۳۶ میلیون تومان صرف هزینه های ورزشی کرده است که جای تقدیر دارد.
دبیر هیات بیماران خاص نیز در این نشست گفت: این هیات ۲۲۰ مدال رنگارنگ کشوری و ۵۰ نشان آسیایی و جهانی را کسب کرده است.
سهم الدین حمیدی افزود: در پیوند اعضا فقط مسابقات برون مرزی داریم و در سایر بخش ها شاهد مسابقات داخلی هستیم.
وی با اشاره به اینکه هم اینک این استان دارای هشت هزار بیمار خاص است، گفت: تعداد این بیماران و هزینه های درمانی در حال افزایش است و به معضل بزرگ تبدیل شده و با این حال تمام تلاش ما جذب این ورزشکاران از داخل منزل است.
نظر شما