این طرحها شامل آغاز عملیات اجرایی دبیرستان دخترانه سپهبد شهید «حاجقاسم سلیمانی» در دهستان «للکلو»، واحد پرورش بلدرچین در روستای «گوگتپه»، طرح عمران در پنج روستای «بخش مرکزی» و تحویل چهار باب مسکن مددجویی بهزیستی میاندوآب است.
مدیر آموزش و پرورش میاندوآب روز شنبه در آیین کلنگزنی دبیرستان ۱۰ کلاسه دخترانه سپهبد شهید «حاجقاسم سلیمانی» اظهار داشت: این واحد آموزشی در زمینی به مساحت سه هزار و ۵۰۰ مترمربع و اهدایی از سوی اهالی با مشارکت خیران و اعتبار دولتی ساخته میشود.
بهروز تقینژاد افزود: با توجه به وسعت و جمعیت زیاد دهستان «للکلو»، تاکنون امکان پوشش تحصیل ۱۰۰ درصدی دانشآموزان دختر این منطقه در مقاطع تحصیلی بالاتر با مشکل مواجه بود و با بهرهبرداری از این مدرسه، مشکل تحصیلی این تعداد حل میشود.
وی با بیان اینکه احداث دبیرستان دخترانه از مدتها پیش در دستور کار آموزش و پرورش میاندوآب قرار داشت: مدارس نزدیک این منطقه نیز ۲ نوبته است و راهی جز احداث مدرسه جدید در این منطقه وجود نداشت.
«تقینژاد» اظهار داشت: برای حل همیشگی این مشکل در رایزنی با اهالی خیر و نیکوکار دهستان «للکلو» از سوی مجمع خیران مدرسهساز و آموزش و پرورش میاندوآب، این زمین واگذار شد.
وی افزود: در این دهستان با وجود مدرسه شبانهروزی پسرانه، هیچ مشکلی بابت تحصیل دانشآموزان پسر وجود ندارد و ساخت مدرسه دخترانه نیز گامی در جهت ادامه تحصیل دانشآموزان دختر این روستا و روستاهای همجوار خواهد بود.
به همین مناسبت مزرعه پرورش بلدرچین در روستای «گوگتپه» میاندوآب به بهرهبرداری رسید؛ مدیر این طرح نیز گفت: این مزرعه یکهزار و ۴۰۰ قطعهای از طرحهای اقتصاد مقاومتی است و با سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیون ریالی بخش خصوصی و پرداخت ۵۰ میلیون ریال تسهیلات توسط بسیج سازندگی راهاندازی شد.
چهار واحد مسکن مددجویی بهزیستی تحویل مالکان شد
رییس اداره بهزیستی میاندوآب در آیین تحویل همزمان این مساکن که در روستای «کورآباد» برگزار شد، گفت: این مساکن ۸۰ مترمربع زیربنا دارد و در مجموع با هزینه سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریالی که ۹۰۰ میلیون ریال آن بلاعوض است، ساخته شد.
علی کریمی افزود: ۲۵۰ خانوار تحت پوشش بهزیستی میاندوآب فاقد مسکن هستند و براساس برنامهریزیهای انجام گرفته ۵۵ واحد در حال ساخت است.
وی بیان کرد: از این تعداد ۴۰ واحد با مشارکت بسیج سازندگی سپاه در حال ساخت است و بقیه نیز با ارایه تسهیلات بانکی و آورده مددجویان احداث میشود.
«کریمی» با بیان اینکه مددجویان بهزیستی جهت خانهدار شدن با ۲ مشکل ضمانت بانکی و نبود زمین مواجه هستند، گفت: با وجود مشکلات اقتصادی، قانون جامع حمایت از معلولان بیشتر از گذشته کمک حال معلولان در مسایل معیشتی شدهاست.
وی افزود: قبل از تصویب و اجرای این طرح، حداکثر پرداختی مستمری ماهانه به مددجویان یک میلیون ریال بود که با اجرای این قانون به هفت میلیون ریال افزایش یافتهاست.
رییس اداره بهزیستی میاندوآب اضافه کرد: پیرو این قانون واگذاری امتیاز حاملهای انرژی از سوی دستگاههای خدماترسان رایگان است.
وی با اشاره به اینکه ماهانه پنج میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال مستمری به مددجویان بهزیستی میاندوآب پرداخت میشود، بیان کرد: حدود پنج هزار خانوار با جمعیت ۲۱ هزار نفر شامل هشت درصد جمعیت شهرستان تحت پوشش بهزیستی میاندوآب هستند.
بهرهبرداری از طرح هادی پنج روستای بخش مرکزی میاندوآب
بخشدار مرکزی میاندوآب در آیین افتتاح این طرحها که در روستای «گردهرش» برگزار شد، گفت: این روستاها شامل «للکلو»، «گردهرش»، «چلیک»، «حاصلقوبی امیرآباد» و «داشتپه» است.
فرهاد جودی افزود: در این روستا جدولگذاری به مساحت چهار هزار و ۸۰۰ مترمربع، زیرسازی و آسفالت هر کدام به مساحت ۱۰ هزار و ۵۰۰ مترمربع با هزینه ۴۷ میلیارد و ۲۵۵ میلیون ریالی انجام شده است.
همزمان با دهه مبارک فجر، ۱۱۶ طرح عمرانی و خدماتی با هزینه ۴۱۰ میلیارد ریال در این شهرستان کلنگزنی یا افتتاح میشود.
نظر شما