توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا

همدان- ایرنا- رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: استفاده از موادغذایی مناسب و مغذی از جمله میوه‌ها و سبزی‌ها موجب ارتقای عملکرد سیستم ایمنی بدن و کاهش پیشگیری از ابتلا به کرونا ویروس می‌شود.

آرزو کاوه ئی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: کمبود دریافت موادغذایی و کمبود ویتامین هایی مثل A ,C,D و تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماری ها را افزایش می دهد.

وی اضافه کرد: بنابراین برای پیشگیری از ابتلا به بیماری و تقویت سیستم ایمنی بدن مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزی ها به جز سبزی های نشاسته ای و حداقل ۲ واحد میوه توصیه می شود.

رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: مصرف روزانه سبزی، میوه و مواد غذایی که دارای ویتامین C  هستند موجب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

کاوه ئی مصرف سبزیجاتی نظیر انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه ای، جعفری، پیازچه و  شاهی و مصرف انواع میوه ها همچون پرتقال، نارنگی، لیموشیرین، کیوی و گنجاندن مصرف جوانه ماش، گندم  و شبدر در رژیم غذایی روزانه را توصیه کرد.

وی ادامه داد: مصرف روزانه سبزیجاتی که دارای ویتامین A  بوده  از جمله سبزی های سبز تیره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ های سبز تیره، کاهو، هویج و کدوحلوایی سبب تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.

رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: زنان باردار، سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتونی مصرف می کنند  بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری هستند و لازم است هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج استفاده کنند.

کاوه ئی افزود: این طیف از بانوان از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده کنند و  همراه با غذا پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C مصرف کنند.

وی تاکید کرد: بانوان باردار باید از مصرف غذاهای پرچرب، سوسیس، کالباس  و سایر فست فودها  و از خوردن مواد غذایی نیم‌پز و غذاهای که به‌خوبی پخته نشده پرهیز کرده و روزانه از منابع غذایی

حاوی پروتئین مثل حبوبات و تخم مرغ استفاده کنند.

رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه طبخ و مصرف غذا در خانه توصیه می شود بیان کرد: شهروندان از خوردن غذا و مایعات در مکان های غیر بهداشتی  و نامطمئن خودداری کنند.

کاوه ئی اظهار داشت: اگر علائم سرماخوردگی دارید غذاهایی مثل سوپ، آش همراه با آب لیموی تازه و مایعات گرم استفاده کنید و از میوه های فصلی که حاوی آنتی اکسیدان هستند مثل انار، پرتقال توسرخ و گریپ فورت مصرف کنید. 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha