۱۰ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۵۷
کد خبر: 83694996
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

پروندهٔ خبری

خشونت ها در دهلی نو ۴۲ قربانی گرفت

دهلی نو-ایرنا- ایندیا تودی یک رسانه رسمی هند گزارش داد: خشونت ها در شامل شرق دهلی نو که از روز یکشنبه آغاز شد تاکنون ۴۲ نفر قربانی گرفته،صد ها نفر را مجروح ساخته و پلیس ۶۳۰ نفر را در ارتباط دراین خشونت ها بازداشت کرده است.

شبکه خبری " ایندیا تودی" روز شنبه نوشت: به گفته پلیس تاکنون ۱۴۸ پرونده شکایت در زمینه خشونت های دهلی به ثبت رسیده است و در ارتباط با این پرونده ها نیروی پلیس توانست است ۶۳۰ نفر را بازداشت کند.

درحالی که بسیاری از مجروحان این خشونت ها در بیمارستان ها با حالی وخیم بستری هستند، پلیس تاکنون توانسته است هویت ۲۴ نفر از قربانیان این خشونت ها را به دست آورد.

به گفته پلیس ۲۲ نفر به دلیل جراحت شدید ناشی از برخورد سنگ به سر و درگیری فیزیکی و ۱۳ نفر دیگر به دلیل برخورد گلوله در شمال شرق دهلی نو کشته شده اند.

باز شدن تعدادی از مغازه ها، ممنوعیت اجتماع در دهلی  

به گزارش شبکه خبری " ان دی تی وی"، مقام های پلیس اعلام کردند: حرکت ترافیک به صورت عادی در مناطق شمال شرق دهلی نو در حال جریان است و تعداد محدودی از مغازه ها  در میان ویرانی های ناشی از خشونت ها باز شده اند.

نیروی پلیس، یگان ویژه و ارتش هند در مناطق حساس و راهبردی در شمال شرق دهلی نو مستقر هستند. در همین حال شهرداری مشغول انتقال خودرو های سوخته و آوار از مسیر های اصلی می باشد. یکی از مناطقی که بیشترین صدمه را در این درگیری ها دیده است شیو ویهار می باشد.

با این حال بسیاری از مردم محلی این مناطق را ترک کرده و به مکان دیگری منتقل شده اند. مقامات هندی می گویند مناطقی که در مرکز خشونت ها بودند به زمان بیشتری برای برقراری اوضاع عادی احتیاج دارند.

وزارت کشور هند گفت: مردم نباید طعمه شایعات شوند و  تحت تاثیر  گروه های آشوب گر قرار گیرند. این گروه ها و افراد به دنبال افزایش تنش قومی  در هند هستند.

پلیس هند همچنین مشغول برگزاری جلسات صلح در مناطق خشونت زده هند بوده است. هدف از برگزاری این جلسات ارتباط دوباره میان گروه های مختلف مردمی است.

 چند روز پس از آغاز خشونت ها در دهلی نو، رسانه های هند روز شنبه از کشته شدن یک نفر در جریان درگیری میان مخالفان و موافقان اصلاحات قانون شهروندی در ایالت مگالایا واقع در شمال شرق هند خبر دادند.

به گفته پلیس اوضاع امنیتی این ایالت به صورت کلی آرام است.

رهبر شیعه هند: خشونت های دهلی نو هدایت شده است

به گزارش نشریه "تایمز او ایندیا" مولانا کلب جواد رهبر شیعه شناخته شده هند، پس از دیدار از مناطق خشونت زده در شمال شرق دهلی نو، این خشونت ها را هدایت شده دانست و اعلام کرد که پلیس و گروه های راست گرا به صورت آزادانه اقدام به  آتش افروزی و قتل انسان ها کرده اند.

این رهبر شیعه همچنین از نارندرا مودی نخست وزیر هند خواست تا در مقابل عاملان این خشونت ها اقدام جدی انجام دهد.

وی گفت: وضعیت در شمال شرق هند نگران کننده است و باید محکوم شود. یکی از مساجدی که در شمال شرق دهلی به آتش کشیده شده است در واقع هیچ ساکنین هندی در نزدیکی آن زندگی نمی کرده اند و به ما اطلاع داده شده است که پلیس به این مسجد وارد شده و اقدام به آتش زدن قرآن ها کرده است. رهبران سیاسی وابسته به حزب بهارتیا جانتا پارتی (بی جی پی) اقدام به انتشار سخنهای خشونت آمیز کرده اند تا احساسات مردم را جریحه دار کنند.

خشونت ها در دهلی نو از روز یکشنبه پس از آنکه معترضان به اصلاح قانون شهروندی هند اقدام به مسدود کردن خیابان در نزدیکی ایستگاه مترو جعفر آباد واقع در شمال شرق دهلی نو کردند آغاز شد.

کاپیل میشرا یک رهبر حزب حاکم بهارتیا جانتا پارتی (بی جی پی) از طرفداران این حزب خواست تا در حمایت از این اصلاحات قانون شهروندی در این منطقه حضور یابند، اما پس از اجتماع گروه زیادی از مردم که اکثر آنها چهره خود را پوشانده بودند، حامیان اصلاحات قانون شهروندی با چوب، سنگ، چاقو و اسلحه به سوی مخالفان اصلاحات قانون شهروندی هند هجوم بردند.

تصاویر منتشر شده نشان می دهد که این اعتراضات به سرعت به یک درگیری میان گروه های هندو و مسلمان تبدیل شده و در مواردی  پلیس دهلی نیز همراه با گروه های هندو، به جمع کردن سنگ جهت حمله به گروه های مسلمان کمک کرده اند؛ اگرچه پلیس دهلی اتهامات علیه خود را رد کرده است.

اصلاح قانون  شهروندی هند  در تاریخ  ۲۰ آذر (۱۱ دسامبر) در این کشور به تصویب رسید. بر اساس این قانون پناهجویان کشورهای بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ میلادی وارد این کشور شده‌اند می‌توانند شهروندی این کشور را دریافت کنند اما این قانون شامل حال مسلمانان نمی‌شود. مسئولان هند در باره علت این اقدام گفته‌اند که مسلمانان کشورهای همسایه تحت پیگرد نیستند.

اما گروه های منتقد به این اصلاحات معتقدند که هدف واقعی از قوانین جدید تحت فشار قرار دادن بیشتر مسلمانان و تبعیض علیه آنان برای راضی نگاه داشتن احزاب هندو است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha