ابتلا به کرونا در دانش‌آموزان عشایر گزارش نشده است

تهران- ایرنا- مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر وزارت آموزش و پرورش گفت: تاکنون موردی از دانش آموزان عشایر و روستایی مبتلا به کرونا گزارش نشده است.

محمدرضا سیفی امروز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش افزود: تعطیلی دانش آموزان عشایر برای شیوع ویروس کرونا مانند سایر دانش آموزان از تصمیم آموزش و پرورش و وزارت بهداشت تبعیت می کند.

وی با بیان اینکه مدارس ثابت عشایر هم مانند سایر مدارس کشور برای حضور دانش آموزان ضدعفونی شده است، عنوان کرد: گزارش های 23 اداره عشایر حاکی از آن است که مدارس با قوت و شدت کامل ضدعفونی شده و اقدامات لازم برای ایمن شدن مدارس صورت گرفته است، امید است که با گرمی هوا ویروس کرونا کمتر  و مدارس بازگشایی شود تا دانش آموزان در کنار همسالان خود در مدرسه حاضر شوند.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر درباره آموزش از راه دور برای دانش آموزان در دوران تعطیلی مدارس اظهار داشت: قرار بر این نیست که آموزش از راه دور به صورت آموزش مجازی صرف باشد، تلویزیون نیز فرصتی است که آموزش و پرورش از آن بهره مند می شود.

به گفته سیفی، ایده آموزش از راه دور تقریبا از دی ماه پس از تعطیلات برای آلودگی هوا و دیگر مناسبت ها اتفاق افتاد و به این نتیجه رسید که باید از ظرفیت فراگیری تلویزیون برای آموزش در منزل بهره مند شد. در این راستا اسناد بالادستی در وزارتخانه هم به استفاده از رسانه ها به عنوان یک فرآیند یادگیری و جریان آموزشی تاکید کرده اند.

وی ادامه داد: فراگیری تلویزیون بیشتر از فضای مجازی و اینترنت است، بی شک دانش آموزان عشایر نیز می توانند فعالیت آموزشی خود را با آموزش در تلویزیون ادامه دهند. از این رو آموزش و پرورش یک تعامل با شبکه آموزش صدا و سیما داشته تا برنامه هایی برای آموزش دانش آموزان در مقاطع مختلف تحصیلی تولید کند و همه دانش آموزان در سراسر کشور از این ظرفیت بهره مند شوند.

مدیرکل دفتر توسعه عدالت آموزشی و آموزش عشایر خاطر نشان کرد: همچنین در روزهای گذشته دوره آموزشی و توجیهی برای معلمان منتخب برگزار شد تا آمادگی حضور و آموزش جلوی دوربین پخش زنده برای آموزش دانش آموزان را پیدا کنند. برنامه‌های آموزشی پخش شده در این راستا هم بسیار خوب بوده است.

سیفی با بیان اینکه خانواده ها نیز باید در آموزش در منزل مشارکت داشته باشند، گفت: والدین نیز همپای دانش آموزان به تماشای شبکه آموزش بنشینند تا در حین برنامه از تکالیف دانش آموزان مطلع شوند و همچنین سوالات و مشکلات دانش آموزان را بدانند و در صورت لزوم از طریق سامانه های اعلام شده سوالات دانش آموزان را مطرح کنند تا معلمان ابهامات آنها را رفع کنند.

وی با اشاره به اینکه بهره مندی از ظرفیت رسانه برای آموزش به گسترش بستر آموزش کمک های بسیاری کرده است، افزود: حتی در شرایط عادی که دانش آموزان به مدرسه می روند، نیز باید از آموزش مکمل در کنار آموزش های عادای استفاده کرد.

سیفی گفت:‌ برنامه های شبکه آموزش در ابتدا به صورت زنده پخش می شود، اما از هفته آینده برنامه‌های تولیدی را آغاز می کنیم. قرار است این روال در آینده حتی پس از بازگشایی مدارس نیز ادامه یابد. یک فرآیند یادگیری را باید با تلویزیون را تمرین کنیم تا به این واسطه آموزش استمرار یابد.

ویروس کرونا که رسما کووید – ۱۹ نام دارد، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد و تاکنون به حدود ۵۰ کشور سرایت کرد که سازمان بهداشت جهانی را برآن داشت تا وضعیت فوق‌العاده اعلام کند.

در ایران نیز تا ظهر شنبه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا به ۵۹۳ نفر افزایش یافت. تعداد قربانیان این بیماری در سطح کشور به  ۴۳ نفر رسیده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha