۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹
کد خبر: 83697116
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

 توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا

۱۱ اسفند ۱۳۹۸، ۱۴:۵۹
کد خبر: 83697116
 توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا

تهران - ایرنا - مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سوءتغذیه و نداشتن تغذیه صحیح همچون سایر عوامل زمینه‌ای مثل بیماری دیابت و بیماری‌های ریوی می‌تواند عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلای افراد به ویروس کرونا باشد.

به گزارش روز یکشنبه وزارت بهداشت، زهرا عبداللهی با بیان این مطلب افزود: عملکرد سیستم ایمنی بدن نقشی مهمی در پیشگیری از بیماریهای تنفسی از جمله بیماری ویروس کرونا دارد. عامل ابتلا یا پیشگیری از ابتلا به این ویروس بیماریهای زمینه ای مثل دیابت و بیماریهای ریوی، می تواند سوء تغذیه و نداشتن تغذیه صحیح باشد.

وی افزود: کمبود دریافت ویتامین هایی مثل ویتامین C و A با تضعیف سیستم ایمنی بدن احتمال ابتلا به بیماریها را افزایش می دهد. کمبود آهن و کم خونی و کمبود ویتامین د هم موجب تضعیف سیستم ایمنی بدن می شود.

دکتر عبداللهی ادامه داد: با مصرف روزانه منابع غذایی ویتامین C مثل مصرف سبزی و سالاد، میوه های حاوی ویتامین C  مثل پرتقال، نارنگی، لیموترش و لیموشیرین، کیوی و سبزیهای دارای ویتامین C مثل انواع کلم، گل کلم، شلغم، انواع فلفل، ویتامین C بدن را تأمین می کند.
مدیر دفتر بهبود تغذیه بیان کرد: به عنوان مثال روزانه یک عدد پرتقال یا ۲ عدد نارنگی ویتامین C مورد نیاز روزانه بدن را تأمین می کند. هویج و کدوحلوایی هم منابع خوب ویتامین A هستند.
عبداللهی ادامه داد: این روزها همه افراد از کودکان زیر پنج سال تا مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که کورتن مصرف می کنند باید هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیمو یا آب نارنج تازه استفاده کنند.
وی افزود: از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود. مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه می شود. مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها اجتناب شود.
مدیر دفتر بهبود تغذیه استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ را حائز اهمیت دانست و گفت: کمبود ریز مغذی هایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند. از منابع غذایی این دو ریز مغذی مثل حبوبات، شیر و لبنیات وسبزی های برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده کنید.
وی تصریح کرد: استرس و فشارهای عصبی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف می کند. به خاطر داشته باشید رعایت تعادل و تنوع در برنامه غذایی روزانه، و حصول اطمینان از دریافت کافی ریز مغذیها و پروتئین نقش مهمی در پیشگیری و ابتلا به بیماری ویروس کرونا دارد.

کیانوش جهانپور  رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز(یکشنبه) اعلام کرد:  تاکنون ۹۷۸ نفر در کشور به ویروس کرونا مبتلا شده و ۵۴ نفر به علت ابتلا به این ویروس جان خود را از دست داده‌اند.
وی همچنین  گفت: تاکنون ۱۷۵ مورد بهبود یافته و ترخیص شده از بیمارستان نیز در کشور داریم که عدد قابل توجهی است.

۱۰۷۱

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha