بر اساس این گزارش، بیش تر بودجه خرج حقوق کارکنان، مشاورههای خارجی و ایجاد زیرساختهای جدید شده است. به این ترتیب که ۱.۹ میلیارد پوند برای حقوق کارکنان، ۱.۵ میلیارد پوند برای ایجاد زیر ساختهای جدید و ۲۸۸ میلیون پوند نیز برای مشورتهای خارجی اختصاص داده شد.
بر اساس گزارش اداره ملی بازرسی انگلیس، دولت این کشور حدود ۶.۳ میلیارد پوند برای تدارکات خروج از اتحادیه اروپا در نظر گفته بود که هزینه انجام شده ۷۰ درصد رقم پیش بینی شده است.
انگلیس ۳۱ ژانویه گذشته (۱۱ بهمن) رسما اتحادیه اروپا را پس از ۴۷ سال عضویت ترک کرد.
انگلیس تا آخر سال جاری میلادی و در چارچوب دوره موسوم به انتقالی تابع قوانین اتحادیه اروپاست. پس از آن تمام مناسبات چهار دهه گذشته میان دو طرف متوقف خواهد شد. دو طرف مایل هستند تا پیش از پایان این دوره درباره نحوه ادامه همکاری با یکدیگر به توافق برسند.
دور نخست مذاکرات پسا برگزیت دوشنبه گذشته آغاز اما بدون نتیجه ملموسی به پایان رسید.
با توجه به اختلافات میان دو طرف، اتحادیه اروپا پیشنهاد کرده که اگر تا سه ماه دیگر چشمانداز رسیدن به توافق حاصل نشد، دوره انتقالی تمدید شود اما انگلیس قائل به تمدید این دوره نیست.
دولت بوریس جانسون اصرار دارد که اگر تا ماه ژوئن (خرداد – تیر) مذاکرات به نتیجه نرسد درباره آینده ادامه آن تصمیم گیری خواهد کرد.
مقامات این کشور میگویند که چارچوب مذاکرات در بیانیه سیاسی که به تائید سران ۲۷ کشور اروپایی رسید مشخص است. در این بیانیه دو طرف متعهد شدهاند که بر اساس شرایط برابر با یکدیگر مذاکره و به توافق برسند اما انگلیس طرف اروپایی را به زیادهخواهی متهم میکند.
دور بعدی مذاکرات دو طرف ۱۸ مارس در لندن دنبال خواهد شد.
نظر شما