مهرزاد حمیدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه و آموزش ایرنا درباره فعالیت سفیران سلامت آموزش و پرورش اظهار داشت: سفیران سلامت در شرایط قرنطینه در منازل خود با تهیه کلیپ هایی از مردم خواسته اند که در مناسبت هایی مانند سیزده به در و چهارشنبه سوری در خانه بمانند و برای غلبه بر ویروس کرونا تا عادی شدن شرایط به مسافرت نروند.
وی افزود: این دانش آموزان سفیران سلامت با ابتکار و خلاقیت های خود کلیپ های جالبی را تهیه و در شبکه های اجتماعی منتشر کرده اند که برخی از آنها از طریق صدا و سیما و سایر رسانه های گروهی نیز پخش شد.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش اظهار داشت: کرونا یک تهدید بزرگ برای جامعه است اما در سایه این تهدید جلوه هایی از همکاری و مسوولیت پذیری دیده شد. این سفیران سلامت خود را در کنترل و شکست ویروس کرونا سهیم می دانند که این احساس مشارکت بسیار مبارک است.
حمیدی اعلام کرد که بیش از ۲ میلیون نفر به عنوان سفیران سلامت در آموزش و پرورش عضویت دارند، اما در حال حاضر بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار نفر آنها فعال هستند و ماموریت مدار شدند.
وی توضیح داد: سفیران سلامت یکی از تشکل های دانش آموزی هستند که در مدارس با عضویت دانش آموزان شکل گرفته اند و هدف آنها این است که آموزه های بهداشتی را به همسالان و خانواده ها منتقل کنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه سفیران سلامت مانند همیاران پلیس عامل پیام ایمنی، سلامتی و بهداشتی هستند، افزود: آموزش و پرورش برای آموزش سفیران سلامت حتی از زمان پیش از شیوع ویروس کرونا سه کتاب برای دانش آموزان دوره ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم با همکاری وزارت بهداشت درمان پزشکی کشور تدوین کرد تا این افراد نکات بهداشتی را به درستی بیاموزند.
به گفته حمیدی، سفیران سلامت حتی پیش از شیوع ویروس کرونا هم نسبت به همسالان و اعضای خانواده خود احساس مسوولیت داشتند، آموزش و پرورش به این افراد هویت بخشیده تا به سایر دانش آموزان راهنمایی های بهداشتی و ایمنی داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: سفیران سلامت افراد مسوولیت پذیری هستند که در مدرسه نکات بهداشتی را تعقیب می کنند و نظرات خود را در ارتباط با بهداشت محیط مدرسه به واسطه مربیان بهداشت به مدیر نیز منعکس می کنند.
معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: سفیران سلامت پس از تعطیلی مدارس به دلیل شیوع ویروس کرونا ماموریت خود را تعطیل نکردند و فعالیت آنها در قالبی سازماندهی شده است.
حمیدی ادامه داد: در شرح وظایفی که برای ساختارهای آموزش و پرورش در شرایط جدید به دلیل شیوع ویروس کرونا برای استان، شهرستان و مدارس و در مدرسه نیز برای مشاغل نوشته شد، تشکل ها از جمله سفیران سلامت هم وظیفه مند شدند و از آنها خواسته شد که با ابتکار و خلاقیت پیامهای خود را در قالب پویش در خانه بمانیم و نه گفتن به سفر به دانش آموزان و خانواده ها انتقال دهند.
نظر شما