محمدجواد فدائی روز چهارشنبه در نشست هماندیشی با کاریابی های استان کرمان افزود: بیش از ۱۷ هزار نفر در کاریابیهای استان ثبتنام و ۱۳ هزار ۲۰۰ فرصت شغلی داشتیم که ۱۳ هزار ۶۸ نفر به مشاغل مختلف معرفی شده که از این میزان تنها سه هزار و ۷۳۰ جذب شدند.
وی اظهار داشت: این آمار نشان می دهد که از ظرفیت کاریابی بهخوبی استفاده نشده و یا اینکه کاریابی ها نتوانسته به اشتغالزایی استان کمکی کنند؟
استاندار کرمان گفت: همچنین هشت هزار و ۶۱۴ فرصت شغلی در کاریابی های شهرستان کرمان داشتیم که ۲ هزار نفر اشتغال به کار شدند.
وی با بیان اینکه سازمان صنعت، معدن و کشاورزی و سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان بنا بود که صدور مجوزها و پروانه بهره برداری را منوط به جذب اشتغال بگذارند افزود: فرصت های شغلی و تخصص ها را باید برای برنامهریزی مطلوب تحلیل کرد و علت جذب نشدن مشاغل مشخص شود.
فدائی با بیان اینکه اصل بر تنظیم بازار کار است عنوان کرد: باید با شناسایی ظرفیت ها، فرصت های شغلی جدید در استان کرمان تولید کرد که بخشی از آن مربوط به سرمایه گذاری و واحدهای صنعتی که زمان بر و سرمایه بر است.
وی ادامه داد: می توانیم فرصت های جدید شغلی را در زمان و سرمایه کمتر ایجاد کرد که بخشی به سمت مشاغل خرد و خانگی هدایت شده که کافی نیست و می توان اقدامات دیگری در این خصوص انجام داد.
استاندار کرمان گفت: اداره کل فنی و حرفه ای استان کرمان قول بررسی فرصت های شغلی که می توان با آموزش به دست آورد را داد که به آن عمل نکرد، به صورت مثال مقرر شد نیاز استان و جامعه شناسایی شود و متقاضیان اشغال را با آموزش کوتاه مدت به سمت این فرصت ها هدایت شوند و از منابع مالی استفاده کنند.
نظر شما