گزارش روز یکشنبه رسانههای پاکستانی، حاکی از تحصن پزشکان در ایالت پنجاب و اعتصاب غذای نمادین آنان در اعتراض به آنچه بیکفایتی دولت در تامین تجهیزات حفاظتی دربرابر ویروس کرونا خوانده شده، است.
شهر "لاهور" مرکز ایالت پنجاب که این روزها بیشترین موارد ابتلا به کرونا در پاکستان در این ایالت به ثبت میرسد، بار دیگر شاهد تجمع پزشکان و پرستارانی است که ادامه فعالیت در بیمارستانها و نقاهتگاههای بیماران کرونایی را خطر جدی برای زندگی خود میدانند.
دکتر "سلمان حسیب" رییس ائتلاف بزرگ پزشکان ایالت پنجاب که تحصن و اعتصاب غذا را هدایت میکند، به رسانهها گفت که عدم تامین تجهیزات حفاظتی کرونا باعث ابتلای صدها پرستار و پزشک به این ویروس در سراسر پاکستان شده است و تا زمانی که دولت اقدام روشن و عملی انجام ندهد، اعتراض و تحصن آنان نیز ادامه خواهد یافت.
دکتر "خضر حیات" رییس انجمن پزشکان جوان در ایالت پنجاب پاکستان نیز میگوید: هدف ما اغتشاش و ایجاد هرج و مرج نیست بلکه ما تنها به دنبال تامین نیازهای مشروع ماموران سلامت و تضمین امنیت جانی آنان در حین مراقبت از بیماران کرونایی هستیم.
ادامه اعتراض جامعه پزشکی و کادر درمانی در پاکستان نسبت به وضعیت شیوع کرونا و کمبود تجهیزات حفاظتی درحالی است که دولت این کشور تاکید کرده که نیازهای ماموران سلامت در خط مقدم مبارزه با کرونا در هر مرحله تامین شده و علاوه بر اختصاص بستههای حمایتی، این افراد تحت پوشش بیمه نیز قرار میگیرند.
روز گذشته (شنبه) ابتلا به ویروس کرونا در شهر پیشاور پاکستان منجر به فوت دکتر "محمد جاوید" یکی از متخصصان معروف در این شهر شد؛ جایی که آزمایش کرونای دهها پزشک و پرستار دیگر نیز طی روزهای اخیر مثبت اعلام شده است.
نگرانیها نسبت به سرعت ابتلا به کرونا در پاکستان
دولت «عمرانخان» نخست وزیر پاکستان بیم آن دارد که در صورت عدم پایبندی مردم به فاصلهگذاری اجتماعی شمار بیماران کرونایی به دهها هزار نفر افزایش یابد.
وزارت بهداشت پاکستان ماه گذشته به اطلاع دیوان عالی این کشور رساند که پیشبینی میشود شمار بیماران کرونایی تا آخر ماه آوریل (۱۱ اردیبهشت) به ۵۰ هزار نفر برسد.
در این گزارش آمده است: احتمال دارد حدود ۲۴۰۰۰ بیمار کرونایی در شرایط بحرانی قرار بگیرند و بیش از ۴۱ هزار نفر نیز به عفونت خفیف آلوده شوند.
همزمان با هشدار جدی وزارت بهداشت پاکستان نسبت به افزایش بیماران کرونایی طی هفتههای آینده، دولت اسلامآباد روز جمعه گذشته طرح محدودیتهای فاصله گذاری اجتماعی و همچنین تعطیلی شهرها را با هدف مهار ویروس کووید-۱۹ برای چهارمین مرتبه تمدید کرد.
شمار بیماران کرونایی در شهرهای مختلف پاکستان از ۱۲ هزار و ۷۰۰ نفر عبور کرده و تاکنون ۲۶۹ نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از دست دادهاند. اکثر شهرهای پاکستان درگیر شیوع ویروس کووید-۱۹ بوده و با گذشت هر چند ساعت، موارد جدید ابتلا به این ویروس ثبت میشود.
نظر شما