به گزارش روز چهارشنبه ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، شرکت نانوفیکسیت ونچرز (Nanofixit Ventures) از ترکیبات نقره و دیاکسید تیتانیوم برای تولید لایه محافظ استفاده میکند، ترکیباتی که به دلیل خواص آنتیباکتریال و ضدویروس شهرت دارند.
برخی مدعی هستند که تلفنهای همراه بهعنوان بخش جداییناپذیر زندگی تلقی میشوند به طوری که ما تلفن خود را در طول روز همیشه به همراه داریم و هرکجا که میرویم تلفن همراه در کنار ما است.
با توجه به این که ما در طول روز به کررات از تلفن همراه استفاده میکنیم و تماس مستقیم و فیزیکی با تلفن همراه داریم، در نتیجه تلفنهای همراه میتوانند منبع آلودگی به ویروس کووید ۱۹ باشد.
کریس هلگسن مدیرعامل این شرکت در خصوص این محصول گفت: ما باید ببینیم آنچه که هر روز با خود حمل میکنیم، میتواند جمعیت بالایی از باکتریها و ویروسها را به خود جذب کند، تحقیقات نشان میدهد تلفنهای همراه بهطور معمول در حدود ۲۵ هزار واحد باکتری در هر اینچ مربع دارند، براساس یک تحقیق دیگر، تلفنهای همراه حتی از یک صندلی توالت معمولی نیز آلودهتر هستند.
وی خاطرنشان کرد: شرکت نانوفیکسیت محصولاتی تولید کرده که برای محافظت از سطوح ادوات استفاده میشود، این محصولات، سطح تلفن همراه را از گزند خراش و شکستگی مصون میدارد، از سوی دیگر، محصولاتی ارائه کرده که بتواند مشکل آلودگی گجتها را نیز حل کند.
مدیرعامل شرکت نانوفیکسیت ونچرز ادامه داد: نقره و دیاکسید تیتانیوم ترکیباتی هستندکه به دلیل خواص آنتیباکتریال و ضدویروس شهرت دارند، وقتی نقره و دیاکسید تیتانیوم درحالت نانوذرهای استفاده میشوند بسیار فعال شده و با انواع مختلف سطوح پیوند ایجاد میکنند، در نتیجه تماس این نانوذرات با ویروسها میتواند منجر به از بین رفتن ویروسها شود.
هلگسن ادامه داد: میزان اثر ضدعفونیکنندگی این محافظها بسته به نوع پیوندها ممکن است از سه روز تا یک ماه دوام داشته باشد.
نظر شما