به گزارش روز چهارشنبه شبکه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن وتجارت، «داریوش اسماعیلی» معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت در این نشست با دیدگاه کارفرمایان بزرگ معدنی (مدیران عامل سنگ آهن مرکزی، چادرملو، گل گهر، گهر زمین، سنگان) آشنا شد.
همچنین از جمله موضوع های مورد اشاره در این نشست نحوه تأمین ماشین آلات سنگین معدنی، چگونگی استفاده از ظرفیت و توان تولید ساخت ماشین آلات معدنی در داخل کشور و نقش معاونت معدن و صنایع معدنی در این موضوع بود که با توجه به ظرفیت های موجود مورد بررسی قرار گرفت.
علاوه براین پیرامون نحوه ورود ماشین آلات شرکت های بزرگ معدنی بحث و مقرر شد که تصمیم های لازم برای استفاده از ظرفیت توان ساخت این ماشین آلات با سازندگان داخلی در این زمینه تا هفته آینده نشستی برگزار شود .
به گزارش ایرنا، با تصویب هیات وزیران، مصوبه ورود و ترخیص ماشینآلات معدنی و راهسازی غیراسقاطی دارای نشان تجاری معتبر جهانی اصلاح شد و تا پایان سال ۱۳۹۹ با ارز بازار ثانویه اعلامی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران قابل انجام است.
اردیبهشت ماه جاری معاون امور معادن وصنایع معدنی وزارت صنعت اعلام کرد: پارسال ۳۲۱ دستگاه ماشین آلات و تجهیزات معدنی وارد کشور شده که با نیاز این بخش همخوانی ندارد.
نظر شما