به گزارش روز دوشنبه پایگاه اطلاع رسانی ستاد همکاری های حوزه های علمیه و آموزش و پرورش، حجت الاسلام والمسلمین مهدی رستم نژاد به تشریح جزئیات پذیرش داوطلبان ورود به حوزه های علمیه پرداخت و افزود: از جمله شرایط عمومی داوطلبان پذیرش در حوزه های علمیه برخورداری از صلاحیتهای اعتقادی، اخلاقی و اجتماعی، اعتقاد و التزام به ولایتفقیه و نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، تابعیت جمهوری اسلامی ایران و برخورداری از سلامت جسمی و روحی است.
وی ادامه داد: قبولی حداقل پایه هشتم دوره اول متوسطه با حداکثر سن ۱۸ سال (متولدین۱۳۸۱) و مدت خدمت سربازی و همچنین تحصیل در مقاطع بالاتر به حداکثر سن اضافه میشود. حداقل مدرک دیپلم، پیش دانشگاهی یا دوازدهم دوره دوم متوسطه برای متقاضیان دوره سفیران هدایت، موفقیت در آزمون ورودی، مصاحبه و مشاوره و نداشتن منع قانونی از نظر نظام وظیفه و التزام به تعهدات و قوانین مرکز مدیریت حوزههای علمیه از شرایط ثبت نام است.
ستم نژاد خاطر نشان کرد: حفظ قرآن و نهج البلاغه در کنار رتبههای برتر علمی کشوری، از امتیازاتی است که داوطلبان دارای این موارد میتوانند از آنها بهره گیرند و امسال بیش از ۴۰۰ مدرسه دوره بلندمدت و حدود ۶۰ مدرسه دوره کوتاه مدت، اعلام ظرفیت پذیرش داشته اند و همچنین مدارس دارای مجوز و ارزیابی مثبت در موضوعات مختلف از جمله آموزشی و تهذیبی مجاز به پذیرش داوطلب هستند.
وی گفت: آزمون ورودی حوزه های علمیه در صورت وجود مقتضی و نبود مانع، در روز جمعه ۲۰ تیرماه ۱۳۹۹ ساعت ۹ صبح برگزار می شود و متقاضیان در سه گروه در آزمون شرکت می کنند؛ گروه اول؛ پایه های هشتم، نهم و دهم دوره اول متوسطه؛ گروه دوم؛ پایه های یازدهم و دوازدهم دوره دوم متوسطه، دیپلم و پیش دانشگاهی و دانشجوی کمتر از ۳۰ واحد و گروه سوم؛ فارغ التحصیلان مقاطع کاردانی، کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و دانشجوی بالاتر از ۳۰ واحد هستند.
معاون آموزش حوزه های علمیه خاطر نشان کرد: کارت ورود به جلسه آزمون از روز ۱۷ تا ۱۹ تیرماه ۱۳۹۹ در سامانه پذیرش، قابل دسترس خواهد بود و متقاضیان جهت اطلاعات بیشتر به سایت سنجش و پذیرش حوزه های علمیه https://paziresh.ismc.ir یا به کانال پذیرش با آدرس pazireshhowzeh@ مراجعه کنند و با مطالعه دفترچه راهنمای پذیرش (آشنایی با حوزه، قوانین و مراحل پذیرش و راهنمای ثبت نام) اقدام به ثبت نام کنند.
نظر شما