علی رضا اخویان روز سهشنبه در نشستی با خبرنگاران افزود: با این وضعیت شیوع ویروس کرونا هم میزان مصرف آب در این شهرستان را هفت درصد نسبت به مدت مشابه پارسال افزایش داده است.
وی ادامه داد: سه درصد از آب شرب نیشابور در بخش صنعتی و هفت درصد برای آبیاری فضای سبز استفاده میشود و مصرف آب در روستاهای ییلاقی نیشابور بیشتر است و کم ترین مصرف آب در روستای اسحاق آباد نیشابور بوده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: با ظرفیتهای موجود خروجی تصفیه خانه نیشابور برای استفاده در بخش کشاورزی مناسب و ۵۵ درصد شبکه فاضلاب نیشابور ساخته شده است که تکمیل باقیمانده آن با مشارکت بخش خصوصی انجام میشود و طی چهار سال گذشته ۷۰ کیلومتر از شبکه آب و فاضلاب شهر نیشابور با اعتبار ۲۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات داخلی سازمان ساخته شده است.
اخویان افزود: تابستان امسال به میزان ۲۳۰ لیتر بر ثانیه با کمبود آب مواجه هستیم و ۳۴ نقطه بحرانی در روستاهای نیشابور شناسایی شده که برای رفع این بحران در قالب ۴۵ طرح ۶۷ میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم.
وی ادامه داد: هم اکنون ۱۶ روستا در این شهرستان با تانکر آبرسانی میشود که از این تعداد پنج روستا ثابت و بقیه فصلی و ۳۰ روستای دیگر خودگردان است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: پارسال برای اعتبارات ملی فاضلاب نیشابور ۶۰ میلیارد ریال در نظر گرفته شده بود که از این میزان هیچ مبلغی تخصیص نیافت و از ۱۲ میلیارد ریال اعتبارات برای طرح های آب شهری هم ۵۵ درصد و از ۶۰ میلیارد ریال اعتبار آب روستایی حدود ۸۰ درصد تخصیص یافت.
اخویان افزود: اجرای طرح منطقهبندی آب شرب شهر نیشابور در قالب پنج منطقه با اعتباری افزون بر ۱۰۰ میلیارد تومان هم در حال انجام است که ۶۰ درصد آن انجام شده است.
مرکز شهرستان ۴۵۰هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.
نظر شما