بیش از پنج هزار انشعاب آب باغ‌ویلا در نیشابور شناسایی شد

مشهد- ایرنا- مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب نیشابور گفت: تاکنون بیش از پنج‌ هزار مورد انشعاب آب باغ‌ویلا در این شهرستان شناسایی شده است، که رقم واقعی آن بیش از ۱۵ هزار فقره برآورد می‌شود.

به گزارش ایرنا، علیرضا اخویان روز پنجشنبه در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: تعرفه‌ آب‌بهای باغ‌ویلاهای شناسایی نشده برابر با آب بخش مسکونی روستایی محاسبه می‌شود که ۵۰ درصد ارزان‌تر از بخش مسکونی شهری است.

وی فعالیت عمده باغ‌ویلاهای حومه شهر را مربوط به روزهای پنجشنبه و جمعه دانست و تصریح کرد: ۲ هزار و ۳۰۰ مورد از اشتراک های آب شناسایی شده باغ‌ویلاها مربوط به بخش مرکزی نیشابور، هزار و ۶۰۰ فقره در بخش سرولایت و هزار و ۳۰۰ مورد در بخش میان جلگه این شهرستان بوده است.

وی شمار انشعاب‌های آب شهری نیشابور را ۱۱۰ هزار فقره و انشعاب های روستایی را ۵۰ هزار فقره برشمرد و افزود: ۴۵ درصد از پهنه شهری نیشابور فاقد شبکه فاضلاب است.

اخویان گفت: میزان مطالبات این شرکت از مشترکان تا پایان اردیبهشت امسال به ۲۲ میلیارد تومان رسیده است که از این رقم هشت میلیارد تومان در بخش مسکونی، یک میلیارد تومان اقامتی و ساخت و ساز و مابقی مربوط به ادارات و نهادها است که در این بخش بیشترین میزان مطالبات مربوط به شهرداری نیشابور است و میزان بدهی های این شرکت نیز ۴۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به اینکه ۸۰ درصد فضای سبز شهر نیشابور با آب آشامیدنی آبیاری می‌شود، گفت: در هر شبانه‌روز ۶۰ هزار مترمکعب فاضلاب در نیشابور تولید می‌شود که ۴۰ هزار مترمکعب آن در فاضلاب احداثی توسط مجتمع فولاد خراسان ساماندهی می‌شود و از این‌میزان ۱۰ درصد برای آبیاری فضای سبز شهری در نظر گرفته شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب نیشابور گفت: ۲ روستای فهنه و آق‌غایه نیشابور در هفته‌ ۲ روز با تانکر آب‌رسانی می‌شوند که البته ۲ حلقه چاه در روستای فهنه حفر شده که هنوز به آبی مطلوب نرسیده و روستاهای "حسین آباد جنگل، چاه سالار، ده حسینی، پاباز، ریزآب و حصارسرخ" نیز از مجتمع وحدت آبرسانی می‌شوند که به علت نوسانات برق، مشکلاتی برای آنها پیش آمده بود که با حفر چاه بحران، این مشکل رفع شد.

اخویان تصریح کرد: ۳۴۰ روستای نیشابور مجهز به شبکه آبرسانی است و از روستای فدیشه به حسین‌آباد جنگل یک خط لوله آب‌شیرین در حال احداث است که لوله‌های این طرح توسط یک نیکوکار تامین شده است.

وی گفت: در قالب طرح جهاد آب‌رسانی، ساخت مجتمع سرچاه با همکاری قرارگاه امام حسن (ع) در دستور کار قرار دارد و اعتبار این طرح برای امسال ۹ میلیارد و برای سال آینده ۱۱ میلیارد تومان پیش‌بینی شده است.

وی‌ با بیان اینکه علیرغم کاهش شیوع کرونا، مصرف آب کاهش چندانی نیافته است، افزود: شهر نیشابور بیش از ۶۰ حلقه چاه برای تامین آب آشامیدنی شهروندان دارد.

شهرستان  ۴۰۰ هزار نفری نیشابور در ۱۲۷ کیلومتری غرب مشهد قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha