اقبال عباسی روز یکشنبه در ستاد مبارزه با ویروس کرونا چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: تمامی مراکز تفریحی، اقامتی، توریستی، پارکها، بوستانها، بلوارها، فضاهای سبز و مکانهای خدماتی شهری و روستایی این استان همچنان تعطیل است.
وی افزود: هرگونه برپایی چادر و اقامت مسافر و گردشگر در این مراکز و اماکن ممنوع و برخورد با متخلفان و هنجارشکنان این حوزه ضروری است.
عباسی تصریح کرد: فرمانداران همزمان با تعطیلات هفته جاری میتوانند با تشدید نظارت در پایگاههای ایست و بازرسی ورودیهای شهرستانها نسبت به کنترل جدی مسافران و جلوگیری از ورود افراد مشکوک اقدام کنند.
وی یادآور شد: رعایت جدی فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی در دستگاههای اجرایی و سایر مکانهای عمومی مورد توجه بیشتری قرار گیرد.
استاندار چهارمحال و بختیاری، با اشاره به بازگشت ساعت کاری دستگاههای اجرایی به روال قبل اظهار داشت: مدیران میتوانند همچنان با دورکاری کارکنان و با اولویت جانبازان و معلولان دارای بیماریهای زمینهای، بیماران خاص و بانوان شیرده موافقت کنند.
وی گفت: کارمندانی که مرخصیهای استحقاقی خود را استفاده کردهاند، میتوانند در دوران شیوع ویروس کرونا از مرخصی سالهای آینده استفاده کنند.
عباسی تاکید کرد: آموزشگاههای آزاد و سایر مکانهای عمومی میتوانند علاوه بر رعایت فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی با یک چهارم ظرفیت خود فعالیت داشته باشند.
وی افزود: رعایت فاصله اجتماعی، پروتکلهای بهداشتی و آموزش و حفاظت فردی باید بهعنوان یک فرهنگ مورد توجه تمامی مردم، مسوولان و گروههای مختلف باشد.
استاندار چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: در صورت موافقت اعضای کمیسیون تنظیم بازار میتوان کمبود احتمالی مرغ استان را از استانهای کمخطر وارد کرد.
وی یادآور شد: قطعهبندی و خرد کردن مرغ و ماهی در فروشگاههای مجاز چهارمحال و بختیاری با تایید دانشگاه علومپزشکی شهرکرد و اداره کل دامپزشکی استان امکانپذیر است.
رییس دانشگاه علومپزشکی شهرکرد نیز گفت: وضعیت دو شهرستان چهارمحال و بختیاری در مرحله بحران و هشدار قرار گرفته است.
مجید شیرانی روز یکشنبه در ستاد مبارزه با ویروس کرونا چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: هماینک وضعیت شهرستان کوهرنگ بحرانی و قرمز و وضعیت شهرستان فارسان وارد مرحله بحران شده است.
وی افزود: وضعیت شهرستانهای کیار، اردل و سامان سفید است اما همچنان امکان شیوع ویروس کرونا در تمامی مناطق وجود دارد.
شیرانی تصریح کرد: با توجه به ورود عشایر و مسافرانی از استانهای همجوار، خطر شیوع ویروس کرونا جدی است.
رییس دانشگاه علومپزشکی شهرکرد اظهار داشت: با توجه به تعطیلی تالارهای پذیرایی و برگزاری بسیاری جشنها در منزلهای شخصی و خطر شیوع ویروس کرونا، بازگشایی تالارهای پذیرایی با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی در دستورکار قرار گرفت.
وی گفت:براساس برنامه پیشنهادی در سطح ملی قرار شده تا فعالیتهای خوابگاههای دانشجویی با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی انجام شود.
شیرانی تاکید کرد: وضعیت چهارمحال و بختیاری نسبت به سایر مناطق و استانهای کشور مطلوب است اما این موضوع نفی کننده رعایت فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی نیست.
وی افزود: انجام دو طرح تحقیقاتی شامل تولید کیت تشخیص ویروس کرونا کمتر از دو ساعت با یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار و تولید واکسن با دو میلیارد ریال اعتبار در دستورکار دانشگاههای چهارمحال و بختیاری با محوریت دانشگاه شهرکرد و دانشگاه علومپزشکی شهرکرد قرار گرفته است.
رییس دانشگاه علومپزشکی شهرکرد تصریح کرد: ۱۸۰ نفر در قالب ۹۰ گروه دو نفره بهصورت روزانه یکهزار و ۸۰۰ بازدید از اصناف چهارمحال و بختیاری انجام میدهند.
وی یادآور شد: ۴۰ هزار نفر از فعالان صنفی چهارمحال و بختیاری در سامانه سلامت نامنویسی کرده و کد رهگیری گرفتهاند.
شیرانی اظهار داشت: ۱۱۰ پروتکل بهداشتی مرتبط با صنفهای مختلف به فعالان اصناف چهارمحال و بختیاری ابلاغ شد.
وی گفت: برگزاری نمایشگاههای تخصصی ملی در چهارمحال و بختیاری با رعایت فاصله اجتماعی و پروتکلهای بهداشتی امکانپذیر اما برگزاری نمایشگاههای عمومی همچنان ممنوع است.
سرپرست بهزیستی چهارمحال و بختیاری نیز گفت: تا نیمه دوم خردادماه جاری امکان پذیرش کودکان در مهدهای کودک استان نیست.
معصومه محمدی تاکید کرد: مهدهای کودک هماینک از طریق فضای مجازی خدمات مورد نیاز را ارایه میکنند.
به گزارش ایرنا، ویروس کرونا یا کووید ۱۹ به بیشتر کشورهای جهان سرایت کرده است و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوقالعاده اعلام کند.
شستوشوی دستها با آب و صابون، رعایت بهداشت فردی، خودداری از دست دادنهای مکرر و منع سفر و اجتماعات از جمله نکاتی است که پزشکان متخصص برای پیشگیری از شیوع این ویروس توصیه میکنند.
نظر شما