شیوا بافهم، نویسنده و کارگردان این اثر، دوشنبه در گفت و گو با ایرنا درباره این فیلم که خود، آن را اثری سوررئال (فرا واقعگرایی) مینامد، اظهار داشت: زنی به دنبال رد پاها، سرگردان در میان برف، آخرین قدمهای زندگیاش را برمیدارد و در جست و جوی هر آنچه از خود مانده، آینهای را در آغوش میکشد و پایان خود را به زایش درختی میبخشد.
او با بیان اینکه این فیلم در زمستان و در کوههای برفی شهرستان فیلمبرداری شده، گفت: این فیلم کوتاه در سرمای بسیار شدید رخ داده است و ایده اولیه آن از شعری گرفته شده که در طبیعت اطراف سپیدان و با حال و هوای آن لحظه سرودم.
این کارگردان با اشاره به دشواریهای ساخت فیلم رد پای درختان، عنوان کرد: حدود یک هفته برای پیدا کردن لوکیشن (مکان) صرف شد و به دنبال مکانی با وسعت نسبتا زیاد بودیم که برف دستنخورده داشته باشد زیرا زن بازیگر در این فیلم رد پاهایی را دنبال میکند که ایجاد آنها به صحنهای یکدست و تمیز نیاز داشت.
او گفت: مدت زمان فیلمبرداری سه روز به طول انجامید و این کاردر اوایل اسفندماه ۹۸ انجام شد و درآن زمان برفها کمی به علت گرمای هوا آب شده بودند، این موضوع شرایط فیلمبرداری را دشوار میکرد، و این مساله به ویژه برای فیلمبردار که باید وزن سنگین دوربین را تحمل میکرد، سخت بود.
بافهم، هدف از ساخت این فیلم را نمایش ذهنیات شاعرانه در قاب تصویر بیان کرد و گفت: فیلم با هزینه شخصی و بدون حمایت هیچ نهادی ساخته شده است و در نخستین گام برای جشنواره طلوع ارسال شده است، همچنین درصدد ارسال این فیلم به جشنوارههای بینالمللی هستیم.
این کارگردان و بازیگر شیرازی که ۱۸ سال سابقه بازی در تئاتر دارد، ادامه داد: پس از تئاتر به حوزه فیلم وارد شدم و به ساخت فیلم و تجربهاندوزی در این رشته هنری پرداختم که حاصل آن نقشآفرینی در فیلمهای اجیبوا، خواب زیبا و رقص مرگ بوده است، در حال حاضر نیز مشغول ساخت فیلمی با نام "روزنامه" هستم.
دیگر عوامل فیلم رد پای درختان عبارتاند از: مسعود احمدی مشاور کارگردان وتصویر بردار، شیما پورسهمالدین تدوینگر، صداگذار و گوینده نریشن، علی پارسا صدابردار.
نظر شما