۲۵ خرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴
کد خبرنگار: 1287
کد خبر: 83821162
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۷هزار نفر در جشنواره کتابخوانی رضوی در چهارمحال و بختیاری شرکت کردند

شهرکرد- ایرنا- مدیرکل کتابخانه‌های عمومی چهارمحال و بختیاری از شرکت بیش از ۲۷ هزار نفر در استان در دهمین جشنواره کتابخوانی رضوی خبر داد.

فرهادخلیل مقدم روز یکشنبه در جلسه انجمن کتابخانه‌های عمومی چهارمحال وبختیاری با اشاره به شیوع ویروس کرونا افزود: جشنواره کتابخوانی رضوی امسال تنها در بخش فضای مجازی برگزار می‌شود. 

وی، از تمدید فرصت شرکت در این جشنواره تا پایان تیرماه سالجاری خبر داد و گفت: سال گذشته بیش از ۳۹ هزار نفر در این جشنواره شرکت کردند که ۶ شرکت کننده کودک و نوجوان به مرحله کشوری راه یافتند و ۲۰۲ نفر نیز در مرحله شهرستانی تجلیل شدند.

به گفته وی، این جشنواره در قالب‌های کتابخوان مجازی، چهار گزینه‌ای، داستانک‌نویسی، روزنامه کتاب، نمایش خلاق و نقاشی و در سه بخش فردی، خانوادگی و گروهی برگزار می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه در استان ۶۶ باب کتابخانه فعال است، افزود: سال‌گذشته ۱۰ هزار و ۳۶۸ برنامه فرهنگی در کنار ترویج فرهنگ کتابخوانی توسط اداره‌کل کتابخانه‌های استان  در قالب نشست‌های کتابخوانی برگزار شد.

خلیل مقدم اظهارداشت: با شیوع ویروس کرونا و تعطیل شدن کتابخانه‌های عمومی نیز طرح پویش کرونا را شکست می‌دهیم، هر خانه یک کتابخانه اجرا شده است.

وی، به ایجاد کتابخانه‌ در مناطق محروم و حاشیه شهرها و راه‌اندازی کتابخانه عشایری و اختصاص اعتبار ویژه به مناطق آسیب‌پذیر استان به منظور توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی به عنوانت مصوبات جلسات قبل و برنامه‌های پیش روی این نهاد اشاره کرد.

خلیل مقدم اظهار داشت: ارائه آموزش فنی و حرفه‌ای به اعضای فعال کتابخانه در تفاهم‌نامه با اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای با رویکرد توسعه اقتصاد به عنوان یکی دیگر از برنامه‌های امسال این نهاد است.

معاون سیاسی امنیتی استاندار چهارمحال وبختیاری نیز در این جلسه با اشاره به ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی از سوی رسانه‌ها افزود: امروزه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در جامعه ما کمرنگ شده است. 

جعفر مردانی با تاکید بر اینکه زیربنا  اساس پیشرفت هر جامعه کتاب و کتابخوانی است،  افزود: باید به این فرهنگ از سطح پایین ابتدایی جامعه یعنی خانواده نگاه ویژه داشته باشیم.

به گفته وی، گسترش فضای مجازی و استفاده از این ظرفیت یکی از دلایل کمرنگ شدن فرهنگ مطالعه است که باید با توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی و ایجاد یک فضای مناسب در کتابخانه‌ها برای اوقات فراغت جوانان و نوجوانان برنامه‌ریزی کنیم.

مردانی به آسیب‌شناسی کمرنگ شدن گرایش به کتاب و کتابخوانی در جامعه تاکید کرد و گفت: ترویج فرهنگ نذر کتاب و همچنین استفاده از ظرفیت کتابهای صوتی می‌تواند در توسعه سرانه کتابخوانی موثر باشد.

بیش از ۴۵ هزار نفر در استان چهارمحال وبختیاری عضو کتابخانه‌های عمومی هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha