به گزارش روز یکشنبه روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان، شیرزاد جمشیدی در آیین تقدیر از کارگران و ایمنکاران اظهار داشت: وصول مطالبات شرکت ۹۶.۴ درصد در سال ۹۸ بود، این میزان نسبت به سال ۹۷ کاهش داشته است که علت آن شیوع بیماری کرونا بود که با وجود کاهش ۲.۵ درصدی، در سطح کشور رضایتبخش بود.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان گفت: سرانه مصرف خانگی ما از شاخصهای مهم است که در حال حاضر به یک هزار و ۸۹۶ کیلووات رسیده و نسبت به سال ۹۷، ۲ درصد رشد داشته است که باید خود را به میانگین جهانی برسانیم.
جمشیدی ادامه داد: سال ۹۸ تلفات برق استان به ۱۰.۲ درصد رسید که امید است با برنامهریزی خوب انجام شده تک رقمی شده و به ۹.۷ درصد برسد.
وی با بیان اینکه سال گذشته در بحث پیک بار یک درصد رشد نسبت به سال ۹۷ داشتیم، گفت: امسال با توجه به فرا رسیدن فصل تابستان و پیک گرما باید تلاشها را بیشتر کنیم تا با انعقاد تفاهمنامهها، اجرای برنامههای پاسخگویی بار و جلب مشارکت حداکثری مردم بدون خاموشی از پیک تابستان ۹۹ عبور کنیم.
جمشیدی با بیان اینکه سال ۹۸ فروش انرژی ما سه هزار و ۳۵۳ میلیون کیلووات ساعت بود که ۴.۵ درصد نسبت به سال ۹۷ رشد داشت، گفت: این رشد بیشتر در تعرفه صنعتی استان بود که افزایش تولید و اشتغال در استان را به همراه دارد.
وی ادامه داد: تعداد مشترکان برق استان ۷۵۷ هزار مشترک تا پایان سال ۹۸ است که نسبت به مدت مشابه سال قبل آن ۲ درصد رشد داشته که بیشترین رشد در تعرفه صنعتی بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان همدان با بیان اینکه سال گذشته در تعداد و کیلومتر شبکهها نیز ۱.۶ درصد نسبت به سال ۹۷ و در بخش روشنایی معابر حدود یک درصد رشد تاسیسات را داشتیم، گفت: در حوزه فروش انرژی نیز شاهد ۴.۵ درصد و در حوزه انرژی تحویلی ۴.۶ درصد رشد بودیم.
نیروگاههای خورشیدی استان به ۶ نیروگاه رسید
جمشیدی با اشاره به عملکرد خوب استان همدان در حوزه انرژیهای نو و تجدیدپذیر عنوان کرد: تعداد نیروگاههای خورشیدی استان در حال حاضر به ۶ نیروگاه و تعداد نیروگاههای CHP به ۴ نیروگاه رسیده است.
وی ادامه داد: تعداد نیروگاههای به ظرفیت انشعاب ما از ۱۷ به ۳۸ نیروگاه در سال ۹۸ رسید و در ۲ ماه اخیر نیز رشد قابل توجهی داشته که حدود ۱۲۴ درصد در تعداد و ۱۱۲ درصد در ظرفیت رشد داشتیم.
جمشیدی با بیان اینکه نیروگاههای خورشیدی علاوه بر استفاده از انرژی پاک به ظرفیت تولید استان نیز کمک میکنند، افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در این حوزه جزو سه شرکت برتر در کشور است.
اصلاح یک هزار و پنج نقطه حادثهخیز در حوزه شبکههای برق استان همدان
مدیر دفتر ایمنی شرکت توزیع نیروی برق استان همدان نیز با اشاره به شناسایی نقاط حادثهخیز در شبکههای توزیع برق استان گفت: سال گذشته یک هزار و ۵ مورد از این نقاط اصلاح شده است.
امیرحسین لطفی از نصب ۲۰ هزار تابلو هشدار خطر برق گرفتگی بر روی پایههای برق فشار ضعیف و فشار متوسط در سال گذشته خبر داد و گفت: رنگآمیزی پایههای برق در مناطق آلوده به خطر سرقت انرژی و تاسیسات به منظور هشدار خطر برق گرفتگی، استفاده از رباط پرچم زن برای خودروهای بالابر و ساماندهی وضعیت شبکههای برق بازارهای سنتی از دیگر اقدامات بود.
وی اظهار داشت: رهبر معظم انقلاب امسال را با عنوان سال «جهش تولید» نامگذاری کردند که در راستای تحقق این مهم نیروی مولد و تولیدکننده ما، کارگران در بخش تولید و خدمات پیش قراول هستند.
در این مراسم از مدیریت توزیع برق شهرستان بهار به عنوان مدیر نمونه و ۵۴ کارگر، سیمبان، کارشناس و پیمانکار نمونه شرکت توزیع نیروی برق استان همدان در سال ۹۸ تقدیر شد.
نظر شما