علی جان صادق پور روز دوشنبه در گفتوگو با خبرنگاران به مناسبت هفته صرفهجویی در مصرف آب و برق، بیان کرد: ۵۰ درصد از شبکه فاضلاب شهر قم اجرا نشده است که بهمرور با تامین اعتبارات کار ساخت حجم باقیمانده شبکه انجام خواهد شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب قم افزود: ۷۵۰ هزار اشتراک در شرکت آب و فاضلاب استان فعال است و کار خدمترسانی به مردم باوجود محدودیتهای اعتباری بدون توقف ادامه دارد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: با ادغام شرکت آب و فاضلاب شهری و روستایی، کل فعالیت مربوط به آب و فاضلاب شهر و روستایی قم در قالب یک مجموعه واحد شکل گرفت و کل امور مربوط به تقسیم وظایف جدید بهسرعت انجام شد و اکنون در بحث منابع مالی، نیروی انسانی و تجهیزات شاهد بهرهوری بیشتر هستیم.
وی ادامه داد: بهعنوان نمونه در روزهای اخیر چندین روستا داشتیم که مشکل تامین آب داشتند و از ظرفیت آب استان برای حل مشکل آنها اقدام شد.
صادق پور با اشاره به توسعه کمی و کیفی خدمات شرکت آبفا قم در جلوگیری از انتشار ویروس کرونا، گفت: در بحث کلرزنی حداکثر شاخص انجام شد تا از انتقال بیماری جلوگیری شود در موضوع فاضلاب هم اقدامات بسیاری برای جلوگیری از انتقال احتمالی آلودگی انجام شد.
وی بیان کرد: سال گذشته طرحهای خوبی ازجمله بهرهبرداری از تصفیهخانه شماره ۲ قم، حفر ۹ حلقه چاه و ایجاد ۶۰ کیلومتر شبکه آب و فاضلاب و اقدامات اساسی برای افزایش تابآوری خطوط انتقال در قم انجام شد.
وی ادامه داد: اکثر آب موردنیاز قم از خارج استان تامین میشود و ما نمیتوانیم به منابع داخلی متکی باشیم، بنابراین باید در نحو مصرف و مدیریت تقاضا با مشارکت فعال مردم تلاش کنیم.
علی جان صادق پور گفت: سرانه مصرف آب در قم نزدیک ۱۶۰ لیتر برای هر تن در شبانهروز است که باید به زیر ۱۰۰ لیتر برسد.
وی بیان کرد: همچنین سالانه شاهد افزایش ۱۰درصدی مصرف هستیم که این میزان باید مدیریت شود تا در آینده با چالش جدی در موضوع تامین آب مواجه نشویم.
وی در خصوص اصلاح شبکه فاضلاب شهر قم نیز گفت: ۳۰۰ کیلومتر از لولههای فاضلاب سیمانی است که برنامهریزی کردیم ۱۲۰ کیلومتر آن را بهسرعت اصلاح کنیم، بازسازی شبکه فاضلاب احتیاج به تکنولوژی بالا دارد که در حال انجام آن هستیم.
نظر شما