رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان روز یکشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا از آغاز نوبت گیری برنامه سنجش سلامت وآمادگی تحصیلی نوآموزان بدوورود به دبستان استان خبر داد.
خلیل رنجبر اظهار داشت: این برنامه برای بیست وششمین سال متوالی در ۲ مرحله اولیه و تخصصی با هدف جایدهی صحیح آموزشی و انجام مداخلات بهنگام برای تمام نوآموزان بدو ورود به دبستان (پایه اولیها) استان از ۱۵ تیر تا ۳۱ شهریو ر اجرا میشود.
وی اضافه کرد: درشهرستانهای سنندج سه پایگاه، مریوان سه پایگاه، سقز ۲پایگاه، بانه۲پایگاه، قروه۲پایگاه و دیواندره، بیجار، دهگلان، کامیاران و سروآباد هر کدام یک پایگاه تشکیل و تمام پایگاههای از نوع ب با ۶ نفر ارزیاب اداره میشود.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان اظهار داشت: هزینه دریافتی سنجش برای هر نوآموز ۴۰۰ هزارریال اعلام شده و والدین نوآموزان با مراجعه به مدرسه محل ثبت نام فرزندشان و با ارائه مدارک شناسنامهای توسط مدیر مدرسه درسامانه سنجش به آدرسh۱.iehs.ir/tashkhis/home و h۱.csdeo.ir/tashkhis/home نوبتگیری میشوند.
وی اضافه کرد: نوبتگیری در سامانه در شرایط کنونی بیماری کرونا با فاصله نیمساعت انجام گرفته و هر پایگاه سنجش روزانه تعداد ۲۰نفر نوآموز را ارزیابی میکند و ساعت کاری از هشت صبح تا ۱۳ بعد ازظهر با رعایت موارد بهداشتی خواهد بود.
رنجبر با بیان اینکه تمام موارد بهداشتی در پایگاههای سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان مد نظر قرار گرفته ورعایت خواهدشد، به والدین توصیه کرد، در این مورد نگرانی نداشته باشند ودر صورت امکان یک والد همراه نوآموز به پایگاهها مراجعه کند.
وی افزود: درتابستان جاری سنجش ۱۶ هزار نوآموز بدو ورود به دبستان توسط ۱۳۰ نفر نیروی تخصصی و مجرب استان در۱۶پایگاه انجام خواهد شد.
رییس آموزش وپرورش استثنایی کردستان افزود: اجرای برنامه سنجش در راستای غربالگری نوآموزان و با هدف جایدهی درست در نظام آموزشی،شناخت مشکلات جسمی دانشآموزان به منظور تشخیص به موقع نارساییهای جسمانی،اختلالات روانی و رفتاری نوآموزان است.
وی گفت: ثبت نام قطعی دانشآموزان در سامانه سناد،صدور کارنامه وسفارش کتب درسی زمانی امکان پذیر است که نوآموز - دانش آموز به پایگاه های سنجش مراجعه کرده وگواهی سنجش را دریافت کرده باشد.
طرح غنی سازی مجازی فراغت دانشآموزان با نیاز ویژه کردستانی آغاز شد
رییس آموزش وپرورش استثنایی کردستان همچنین از آغاز فعالیتهای غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان با نیازهای ویژه استان از روز یکشنبه درفضای مجازی خبر داد.
خلیل رنجبر اظهار داشت: باتوجه به شیوع ویروس کرونا و اهمیت توجه به سلامت دانشآموزان، کلاسهای اوقات فراغت بصورت غیرحضوری و از طریق فضای مجازی شاد ازاز ۱۵ تیرتا پایان مرداد برگزارخواهد شد.
وی غنیسازی اوقات فراغت را از مهمترین فرصت های تربیتی اعلام کرد و گفت: فعالیتهای های اوقات فراغت دانشآموزان با نیازهای ویژه با رویکرد آموزش وتوسعه مهارتهای عملی از طریق انجام فعالیتهای فرهنگی وتربیتی خواهد بود.
رییس آموزش و پرورش استثنایی کردستان یادآور شد: برنامههای اوقات فراغت با شعار "هرخانه یک پایگاه تابستانی"، هر دانشآموز یک مهارت " در بستر شبکه آموزشی دانش آموزی شاد آغاز میشود.
وی با اشاره به اهمیت غنیسازی اوقات فراغت در کمک به ارتقا و رشد همه جانبه شخصیت دانشآموزان و استمرار فعالیتهای آموزشی و پرورشی در ایام تابستان گفت: میتوان با برنامهریزی صحیح در فضای مجازی و تولید محتوا، اوقات فراغت جذاب و متنوعی به دانشآموزان ارائه کرد.
رنجبراظهار داشت: ایجاد شور ونشاط، استعدادیابی، پرورش وتقویت خلاقیت ونقاط قوت دانشآموزان با نیازهای ویژه از مهمترین برنامههای اجرایی در غنی سازی اوقات فراغت دانشآموزان است.
وی تقویت قوای جسمی، ذهنی و روحی، توانمندسازی دانشآموزان در رشتههای مختلف، تقویت اعتماد به نفس و بنیه معنوی، ارتقای مهارتهای زندگی و برنامه ریزی در امور فردی و اجتماعی را از دیگر اهداف کلاس های غنیسازی اوقات فراغت اعلام کرد.
عملیات خط کشی محوری هشت هزار متر از بلوار ناحیه منفصل شهری ننله سنندج انجام شد
مدیر حمل و نقل و ترافیک شهرداری سنندج گفت: به منظور افزایش زاویه دید رانندگان، افزایش ایمنی و جلوگیری از انحراف خودروها، سهولت در تردد، تفکیک خطوط سواره رو و کاهش تصادفات رانندگی عملیات خط کشی محوری، نصب تابلو علائم وایجاد سرعت کاه در بلوار ۳۰ متری ننله انجام شد.
سامان سعیدی اظهار داشت: خط کشی معابر و خیابان ها با علائم ترافیکی نقش بسزایی در کاهش سوانح و تصادفات رانندگی و تامین امنیت شهروندان و رانندگان دارد.
وی با بیان اینکه خط کشی محوری علاوه بر ایمنی و زیبایی باعث نظم دهی به ترافیک و روان سازی آن میشود اضافه کرد: بلوار ۳۰ متری ننله یکی از بلوارهای جدید الحداث است که پس از اتمام آن عملیات خط کشی و نصب علائم راهنمایی و رانندگی اجرا شد.
وی از خط کشی محوری هشت هزار متر از بلوار ۳۰ متری ناحیه منفصل شهری ننله خبر داد و افزود: در راستای آرام سازی تردد در این مسیر سه سرعتگاه در این بلوار احداث و با رنگ دو جزیی هم رنگ آمیزی شد
مدیر حمل و نقل و ترافیک شهرداری سنندج یادآور شد : جهت ایمن سازی بیشتر بلوار ۳۰ متری ناحیه منفصل شهری ننله علائم ترافیکی و هشداری نیز نصب شده است.
۱۲۰ هزار تن گندم از مزارع دیواندره برداشت می شود
مدیر جهاد کشاورزی دیواندره با بیان اینکه برداشت گندم در این شهرستان از چند روز قبل آغاز شده است گفت: پیشبینی میشود امسال بیش از۱۲۰ هزار تُن گندم از مزارع این شهرستان برداشت شود که ۱۰۰ هزار تُن آن مازاد بر مصرف کشاورزان است که به صورت تضمینی از آنان خریداری میشود.
حمیدرضا وزیری اضافه کرد: سطح زیرکشت اراضی گندم در دیواندره ۱۰۰ هزار هکتار است که سال گذشته بیش از ۷۰هزار تن گندم در این شهرستان تولید شده بود.
مدیر جهاد کشاورزی دیواندره با اشاره به اینکه به دلیل بارندگی خوب درسال جاری پیش بینی تولید گندم در شهرستان ۲ برابر سال گذشته است اضافه کرد: همه ساله برداشت گندم در دیواندره تا اواسط شهریور انجام میشود.
وزیری گفت: امسال در این راستا حدود ۴۰۰ دستگاه کمباین مشغول فعالیت هستند که ۱۴۰ دستگاه آن بومی است.
مدیر جهاد کشاورزی دیواندره به فعالیتهای این مدیریت در راستای مقابله با سن و علفهای هرز در مزارع گندم این شهرستان اشاره و اضافه کرد: امسال به دلیل رطوبت بالا شرایطی برای سن مضر غلات مهیا شده و لازم است کشاورزان برای مقابله با آن مزارع خود را سم پاشی کردهاند.
وی افزود: هم اکنون برخی مقدمات انجام خرید تضمینی گندم مازاد بر نیاز کشاورزان دیواندره انجام شده که برای این کار ۱۰ مرکز خرید شامل شرکتهای تعاون روستایی، انبارهای غله، ۲ سیلوی گندم و کارخانه آرد اعلام آمادگی کردهاند.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دیواندره گفت: دربرداشت گندم ۶اکیپ از بازرسان جهاد کشاورزی که سه گروه آن بخش خصوصی بوده کار نظارت برکار کمپاین را در برداشت گندم دارند.
۵۰ هکتار از اراضی گندم در بیجار طعمه حریق شد
رییس واحد آتش نشانی شهرداری بیجار از اطفاء حریق در ۵۰ هکتار از اراضی کشاورزی گندم در شهرستان خبرداد.
رسول حیدری اظهارداشت: شامگاه شنبه در پی گزارشی مبنی بر آتش سوزی در یکی از مزارع گندم روستاهای چشه کوره و روستای خورخوره، ۲ اکیپ آتش نشانی به محل اعزام شدند.
وی افزود: در این آتش سوزی که به علت سهوی ایجاد شده بود، حدود ۵۰ هکتار از مزارع گندم روستاهای چشمه کوره و خورخوره در آتش سوخت، با توجه به حجم بالای حریق و پس از تلاش چند ساعته نیروهای حاضر و کمک اهالی روستا، آتش سوزی اطفاء و مهار شد.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بیجار هم اظهار داشت: برآورد دقیق میزان و ابعاد اراضی خسارت دیده نیاز به گزارش میدانی و محاسباتی کارشناسان این اداره دارد امّا بصورت حدودی با توجه به گزارش واحد آتش نشانی شهرداری بیجار به ازای ۵۰ هکتار اراضی کشاورزی گندم، یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خسارت به این کشاورزان وارد آمده است.
پیمان قمری یادآور شد: این اراضی دارای بیمه کشاورزی نبوده و اگر کشاورزان به مسئله بیمه توجه داشته باشند در چنین حوادثی میتوانند از مزایای جبران خسارت بهره مند شوند.
نظر شما