رئیس کل دادگستری استان مرکزی در این آئین گفت: اجرای برنامههای نوین و دادرسی الکترونیکی با هدف کاهش هزینهها و افزایش میزان رضایتمندی مردم از سیاستهای اصلی قوه قضائیه است.
حجتالاسلام عبدالمهدی موسوی افزود: در دادرسی الکترونیکی گذار از روشهای سنتی به فناوری و سیستمی شدن و کاهش رفت و آمد ارباب رجوع مدنظر است که اجرای این مهم از اردیبهشت ماه امسال در استان مرکزی آغاز شده است.
وی ادامه داد: دادرسی الکترونیکی در حافظه سامانه ثبت و ضبط شده و تمامی مراحل از بررسی تا پایان صدور رای و ابلاغ در سامانه ثنا، در موارد مربوط به تامین خواسته،انحصار وراثت و تامین دلیل به صورت الکترونیکی انجام خواهد شد.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی اظهار داشت: با راهاندازی این سامانه در شوراهای حل اختلاف این استان، سه اقدام تامین خواسته، تامین دلیل و انحصار وراثت از صفر تا ۱۰۰ به صورت الکترونیکی انجام میشود.
۲۱۲شعبه دادسرا، دادگاه و دادگاه های عمومی، ۱۳۷ شعبه حل اختلاف و ۱۷۰ موسسه داوری به جمعیت یک میلیون ۴۱۴ هزار نفری استان مرکزی خدمات قضایی ارایه میکنند.
اراک - ایرنا - شعب الکترونیکی شورای حل اختلاف استان مرکزی روز دوشنبه با حضور رئیس کل دادگستری و شورای قضایی استان در اراک راهاندازی شد.
اخبار مرتبط
-
رئیس کل دادگستری استان مرکزی
اجرای دقیق دادرسی الکترونیک رویکرد اصلی دستگاه قضایی است
اراک - ایرنا - رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت: اجرای دقیق و کامل دادرسی الکترونیک در راستای…
-
دفتر خدمات الكترونيك قضائي در اراك بهره برداري شد
اراك - ايرنا - دفتر خدمات الكترونيك قضائي در اراك روز چهارشنبه با حضور جمعي از مسئولان و دست…
نظر شما