رفع مشکلات کتابخانه‌های عمومی کردستان در اولویت نمایندگان مجلس است

سنندج - ایرنا - رییس مجمع نمایندگان استان کردستان در مجلس شورای اسلامی گفت: نمایندگان این استان رفع مشکلات کتابخانه‌های عمومی به عنوان زیرساخت‌های فرهنگی جامعه را به عنوان یکی از اولویت‌های کاری خود قرار داده‌اند.

پرویز اوسطی روز دوشنبه در دیدار مدیرکل کتابخانه‌های عمومی کردستان با اشاره به نقش مهم کتابخانه‌های عمومی در حوزه فرهنگ، اظهار داشت: با همکاری و هماهنگی سایر نمایندگان تلاش می‌کنیم مسائل و مشکلات موجود بر سر راه این نهاد فرهنگی رفع شود.
وی بیان کرد: در آینده ای نزدیک با همراهی سایر نمایندگان کردستان با دبیرکل نهاد کتابخانه های عمومی کشور دیدار می‌کنیم تا راهکارهای اساسی برای حل مشکلات این نهاد فرهنگی و کتابداران مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
نماینده مردم شهرستان‌های قروه و دهگلان در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مسائل و مشکلات موجود در این نهاد فرهنگی که با هدف ارتقای سرانه مطالعه و توسعه کشور فعالیت می‌کند پذیرفتنی و زیبنده نیست و همه مسوولان باید تلاش کنند این چالش‌ها به صورت اصولی رفع شود.
وی بی‌توجهی به کتاب را بزرگترین آفت برای جامعه برشمرد و اضافه کرد: ترویج فرهنگ کتابخوانی و ارتقای سرانه مطالعه در سعادتمندی جامعه و توسعه کشور بسیار تاثیرگذار خواهد بود.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان نیز در این دیدار گفت: در حال حاضر کمبود اعتبارات در این نهاد فرهنگی و خدمات رسان به یک مشکل جدی تبدیل شده است.
محمد مخدومی اضافه کرد: کتابداران به عنوان قشر اثرگذار در حوزه فرهنگ از نظر وضعیت حقوق و مزایا در مقایسه با سایر ارگان‎ها و سازمان ها در وضعیت مطلوبی برخوردار نیستند و این امر به یک دغدغه بزرگ برای آن ها تبدیل شده است.
وی افزود: این قشر در راستای ارتقای آگاهی و بصیرت در جامعه نقش ارزنده ای ایفا می‌کنند و بی‌توجهی به آن‌ها به حوزه فرهنگ صدمات جبران ناپذیری وارد می‌کند.
مدیرکل کتابخانه های عمومی کردستان خواستار حمایت قانونگذاران از کتابخانه‌های عمومی شد و گفت: نوع نگاه مجلس به این نهاد فرهنگی، عمومی و خدمات رسان بسیار مهم است و امیدواریم در مجلس یازدهم شاهد تحولات گسترده‌ای در این حوزه و رفع مشکلات آن باشیم. 
وی کمبود زیربنا را از مهم ترین مشکلات کتابخانه عمومی در کردستان اعلام کرد و افزود: زیربنای کتابخانه‌های عمومی در کردستان 21 هزار متر مربع بوده که در مقایسه با میانگین کشوری بسیار پایین است.
80 باب کتابخانه عمومی فعال در کردستان وجود دارد که از این تعداد 50 باب نهادی و بقیه مشارکتی است که با 750 هزار جلد کتاب به 50 هزار عضو ارایه خدمت می‌کنند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha