۱۹ تیر ۱۳۹۹، ۹:۰۰
کد خبرنگار: 2185
کد خبر: 83849364
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

کرونا و نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در تولید وسایل بهداشتی

ساری _ ایرنا _ با شیوع ویروس کرونا برخی شرکت‌های دانش‌بنیان در مازندران با تغییر خط تولید و یا راه‌اندازی خط تولید جدید نسبت به تامین وسایل بهداشتی مورد نیاز مردم اقدام کردند.

با شیوع ویروس کرونا در کشور و نیاز عموم مردم به برخی اقلام پزشکی و بهداشتی مانند ماسک، دستکش، محلول ضد عفونی‌کننده و موارد اینچنینی، عده‌ای سودجو نسبت به احتکار این لوازم اقدام کرده و تا چند برابر قیمت اصلی، فروختند.اما در مقابل این سودجویان، افرادی از جان و مال خود مایه گذاشتند تا جان مردم به خطر نیفتد.

در کنار کادر بهداشت و درمان که در خط مقدم مبارزه با ویروس کرونا بودند، برخی نانوایان نان رایگان توزیع کردند، عده‌ای از خیاط‌ها با وجود اینکه در محل استیجاری کار می‌کردند اما نسبت به دوخت ماسک و گان رایگان اقدام کردند. همچنین برخی شرکت‌های دانش‌بنیان، با تغییر خط تولید و یا راه‌اندازی خط تولید جدید، ملزومات بهداشتی مورد نیاز در شیوع کرونا را تولید کردند تا به سهم خود یاریگر مردم باشند، پارک‌های علم و فناوری هم نسبت به ارائه مجوز برای تولید محصول جدید همکاری لازم را با این شرکت‌ها داشته و صدور مجوزها را تسریع کردند.

عرضه  ۱۹ محصول و خدمات دانش‌بنیان در مقابله با ویروس کرونا

معاون پارک علم و فناوری مازندران در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: فراخوان حمایت از تولید محصولات برای پیشگیری، مقابله و درمان مبتلایان به ویروس کرونا، نظرسنجی آنلاین از شرکت‌ها برای بررسی مشکلات ایجاد شده، معرفی شرکت‌ها به مراجع ذی‌صلاح برای اخذ مجوز تولید و تهیه و تدوین بسته حمایت از شرکت‌های آسیب‌دیده از شیوع ویروس کرونا و ارائه تسهیلات و سرمایه در گردش در کوتاه‌ترین زمان ممکن به شرکت‌ها از اقدامات پارک علم و فناوری در راستای مبارزه با اپیدمی ویروس کرونا است.

میثم سیفی ادامه داد: تولید بیش از ۵۰هزار لیتر محلول ضد عفونی‌کننده در روز توسط هشت شرکت، تولید لباس‌های ایزوله و گان‌های جراحی توسط شرکت الکتروگستر ساری، تولید ماسک سه لایه بهداشتی توسط شرکت مازرون فوم، تولید دستگاه تنفس مصنوعی "ونتیلاتور" توسط شرکت تراشه پردازان جهان، افزایش ظرفیت دستگاه بی‌خطر ساز زباله‌های عفونی بیمارستانی توسط شرکت خزر الکتریک، تولید دستگاه اکو استریل بیمارستانی توسط شرکت مدارگستر فناور چالوس، استفاده از پهپاد محلول‌پاش برای ضد عفونی کردن معابر شهری توسط شرکت کاسپین هوا دریا، ساخت پهپاد محلول‌پاش توسط شرکت ابرتک، توسعه سامانه خدمات نظافتی آنلاین توسط شرکت آن‌واش، توسعه سامانه کتابخانه آنلاین توسط شرکت فرانوگرایان، تولید نرم‌افزار مطب آنلاین توسط شرکت جادوی فکر و راه‌اندازی پلتفرم رایگان برای خرید و فروش آنلاین توسط شرکت نوآوری و فناوری مازندران بخشی از اقداماتی است که زیر نظر پارک علم و فناوری در ایام شیوع کرونا انجام شده است.

وی افزود: از زمان شیوع کرونا، بیش از ۱۹ محصول و خدمات دانش‌بنیان در مقابله با ویروس کرونا عرضه شده است.

این مسئول خاطرنشان کرد: در سال گذشته تعداد ۱۷۹ شرکت و هسته فناور با یکهزار و ۳۳۰ نیروی کار در پارک‌های علم و فناوری مازندران مستقر شدند.

به سراغ برخی از این شرکت‌های دانش‌بنیان رفتیم که در زمان شیوع کرونا، خط تولید خود را تغییر داده و یا خط تولید جدید راه اندازی کردند تا دغدغه نیاز مردم به ماسک و محلول ضد عفونی‌کننده کاهش یابد.

تغییر خط تولید برای تامین محلول ضد عفونی‌کننده

عضو هیات مدیره شرکت اکلیل قائم لاکوم شمال در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: شرکت ما در زمینه تولید شوینده و شامپوی ارگانیک فعال است اما با شیوع کرونا و کمبود مواد ضد عفونی‌کننده تصمیم گرفتیم با تغییر خط تولید، محلول ضد عفونی‌کننده تولید کنیم.

علی اسدی با اشاره به اینکه از هفته نخست اسفند ماه سال ۹۸ که با شیوع کرونا مواجه بودیم نسبت به تغییر خط تولید اقدام کردیم، افزود: با وجود آن که در آن مقطع خریداری دستگاه جدید جزو اولویت‌های شرکت نبود اما به دلیل نداشتن امکانات برای تولید محلول ضد عفونی‌کننده، مجبور شدیم دستگاه خریداری کنیم.

وی با بیان اینکه مواد اولیه را با زحمت تهیه کردیم و نیروی کار جوان را افزایش دادیم تا با سرعت بیشتری به تولید محلول ضد عفونی‌کننده بپردازیم، گفت: بنا بر نظر دانشگاه علوم پزشکی مازندران، دومین شرکتی بودیم که محلول را تولید و وارد بازار کردیم.

اسدی با اشاره به اینکه تا پایان فروردین ماه ۳۰هزار بطری ۲۵۰ سی‌سی محلول ضد عفونی‌کننده تولید کردیم، خاطرنشان کرد: از اوایل خرداد دوباره شروع به تولید محلول ضد عفونی‌کننده کردیم و تاکنون پنجهزار لیتر محلول تولید شده است.

در شرایطی که برخی تولیدکنندگان محلول ضد عفونی، نسبت به احتکار محصول خود برای دست یافتن به سود بیشتر اقدام کرده بودند جوانانی از این سرزمین، خط تولید جدید راه‌اندازی کردند و به فکر مردم هستند.

اضافه کردن خط تولید برای تامین ماسک

مدیر توسعه کسب و کار شرکت مازرون فوم در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: شرکت ما تولید کننده فوم‌های پلیمری، محصولات ساختمانی و ظروف یکبار مصرف است.

پویا حقانی با بیان اینکه ۲۰۰ نیرو در شرکت مازرون فوم مشغول به کار هستند، افزود: در ایام شیوع کرونا این دغدغه را داشتیم که وسایل حفاظتی را برای نیروی کار شرکت تامین کنیم.

وی با اشاره به اینکه به همین دلیل با اضافه کردن خط تولید، اقدام به تولید ماسک کردیم، یادآور شد: از ابتدای امسال تا اوایل اردیبهشت ماه، روزانه حدود پنجهزار ماسک تولید و روانه بازار کردیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha