محمدحسین محمدی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: جمعیت روستایی برخوردار از آب سالم در کردستان در ابتدای فعالیت دولت تدبیر و امید، ۷۰.۴ درصد بود که اکنون به ۷۸.۸۸ درصد رسیده است.
وی اضافه کرد: تعداد مشترکان روستایی آب و فاضلاب کردستان در ابتدای دولت یازدهم، ۱۰۶ هزار و ۴۹۷ مورد بود که تا پایان سال گذشته این رقم به ۱۲۹ هزار و ۲۹ مشترک رسید یعنی ۲۱ درصد رشد دارد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان یادآور شد: در سال ۹۲ حجم مخازن ذخیره آب بخش روستایی، ۹۲ هزار مترمکعب بود که این میزان تا پایان پارسال به ۱۰۲ هزار مترمکعب افزایش یافته و رشدی ۱۱ درصدی داشته است.
محمدی اظهار داشت: در حال حاضر یک هزار و ۱۱ روستای کردستان زیر پوشش خدمات شرکت آب و فاضلاب است که در ابتدای فعالیت دولت یازدهم این تعداد ۹۰۸ روستا بود.
وی گفت: طول شبکه آبرسانی روستایی کردستان در سال ۹۲، ۲ هزار و ۲۸۷ کیلومتر بود و اکنون به ۲ هزار و ۶۹۴ کیلومتر رسیده است ضمن اینکه میزان تولید سالانه آب از ۲۴ میلیون و ۲۰۸ هزار مترمکعب به ۲۵ میلیون و ۸۵۹ هزار مترمکعب رسیده است.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کردستان افزود: در حال حاضر یک تصفیهخانه فاضلاب روستایی در مدار وجود دارد و جمعیت تحت پوشش فاضلاب ۱.۵ درصد و تعداد روستاهای برخوردار از سیستم فاضلاب نیز ۱۴ مورد است در حالیکه در سال ۹۲، هیچ روستایی در استان از این شبکه بهرهمند نبود.
محمدی با اشاره به اینکه در بخش روستایی هنوز مشکلاتی وجود دارد، یادآور شد: از یک هزار و ۶۷۷ روستای دارای سکنه استان اکنون آب شرب ۹۴ روستا از طریق سیار و با تانکر تامین میشود.
کردستان دارای یک میلیون و ۶۰۳ هزار نفر جمعیت است و در حال حاضر ۳۸۳ هزار و ۱۳۷ مشترک در استان از خدمات شرکت آب و فاضلاب بهرهمند هستند.
نظر شما