جلال محمودزاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با موافقت معاون اشتغال و توسعه روستایی و مناطق محروم ریاست جمهوری در رابطه با جذب تسهیلات جهشی برای کارگاههای اشتغالزا و صنایع کوچک این شهرستان، دستور اختصاص ۳۰ میلیارد ریال تسهیلات جهشی برای کارگاهها و صنایع کوچک این شهرستان صادر شد.
وی ادامه داد: این تسهیلات با اولویت حمایت از کارگاههای کوچک در مناطق محروم پرداخت خواهد شد تا در شرایط مقابله با کرونا و نیز در راستای تحقق شعار سال، کمکی به کارگاههای تولیدی کوچک باشد.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کسبوکارهای کوچک راهکاری برای افزایش تولید ملی، خودکفایی و ایجاد اشتغال پایدار به ویژه در مناطق روستایی و با مشارکت آحاد مردم از جمله بانوان در توسعه اقتصادی است.
محمودزاده بیان کرد: ایجاد صدها کارگاه تولیدی محصولات صنایع دستی، دامپروری، آبزیان، کشاورزی در گوشه و کنار کشور و اشتغال به کار تعداد زیادی نیروی جوان گویای اثربخش بودن کسب و کارهای کوچک است.
وی همچنین گام نخست تحقق شعار «جهش تولید» را فراهم کردن زیرساختهای لازم در بخشهای مختلف دانست، بیان کرد: در شرایط کنونی مهمترین راهکار برای حمایت از بخش صنعت، اعطای تسهیلات با بهره پایین است تا این بخش بتواند با تکیه بر توان داخلی و تامین مواد خام مورد نیاز خود به تولید بیشتر برسد و با رونق تولید، جهش تولید نیز تحقق پیدا کند.
رهبر انقلاب اسلامی به رسم هر سال در پیام نوروزی خودشان به عموم مردم ایران با نامگذاری سال جدید با عنوان «جهش تولید»، مسیر حرکت یکساله کشور را مشخص و خطاب به دستاندرکاران تأکید کردند: «جوری عمل کنید که با جهش تولید، تغییری محسوس در زندگی مردم بهوجود آید».
امسال ۷۲۰ میلیارد ریال اعتبار توسعه عمرانی از محل تملک دارایی، توازن و سه درصد درآمد نفت و گاز به مهاباد اختصاص یافته که نسبت به سال گذشته ۲۲۰ میلیارد ریال افزایش اعتبار داشته است.
مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در قالب ۱۹۲ روستای بخش مرکزی و خلیفان از شهرهای مهم آذربایجانغربی است.
نظر شما