۴ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲
کد خبرنگار: 2107
کد خبر: 83884089
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

مشکل کمبود آب شرب سقز برطرف شد

۴ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۰۲
کد خبر: 83884089
مشکل کمبود آب شرب سقز برطرف شد

سنندج - ایرنا - رییس اداره آب و فاضلاب سقز با بیان اینکه ۹۸ درصد آب شرب سقز از تصفیه خانه شماره یک تامین می‌شود، گفت: مصرف بی رویه شهروندان باعث کمبود آب در بعضی از محلات و کاهش توان و ظرفیت تصفیه خانه شده است که نهایتا با تلاش شبانه روزی این مشکل برطرف شد.

به گزارش ایرنا، چهار روز قبل تعدادی از محلات مرتفع سقز (تپه مالان، سنگبران، صالح آباد و جاقل) با مشکل کمبود آب مواجه شدند و شهروندان این مناطق از نبود آب کافی گلایه‌مند شدند.

در این میان، نیروهای اداره آب و فاضلاب همراه با فرماندار ویژه و رییس اداره برق سقز، تصفیه خانه شماره یک این شهرستان را پایش و بررسی کردند که در انجام این پاییش سریعا با بکارگیری چند پمپ جدید، افزایش ظرفیت پمپاژ تصفیه خانه و نصب و راه اندازی تصفیه ژنراتور برق، مصرف بیش از حد شهروندان تامین و کمبود آب جبران شد.

عباس ولایتی روز شنبه همراه با خبرنگاران در بازدید از تصفیه خانه شماره یک سقز اظهار داشت: مصرف بیش از حد و نادیده گرفتن نعمت آب در فصل گرما از سوی برخی از شهروندان، تامین و توزیع آب شرب سقز را با مشکل قطعی آب در محلات مرتفع سقز کرده است.

وی با بیان اینکه یک و نیم برابر بیشتر از نیاز شهروندان در سقز آب تولید و تصفیه می کنیم، افزود: چهار شبانه روز بهمراه کارکنان اداره و تصفیه خانه شماره یک، در صدد افزایش ظرفیت آب تصفیه شده و تجهیز کردن تجهیزات این تصفیه خانه بودیم.

وی اضافه کرد: بالابردن ظرفیت تصفیه آب به تمام دستگاه های تصفیه و برق مصرفی فشار وارد می کند و باعث استهلاک و اختلال در فرآیند تصفیه آب می‌شود.

ولایتی با اشاره به اینکه پمپ های آب در راستای رفع مشکل کمبود آب شرب بعضی از محلات سقز را از پنج دستگاه به هفت دستگاه افزایش دادیم، یادآور شد: هر چند تجاوز به قدرت برق و مصرف بیش از حد آن، هزینه زیادی برای این اداره در بر داشت اما برای پایداری آرامش وضعیت کنونی، یک ژنراتور برق را برای سهولت در پمپاژ آب به شبکه توزیع این تصفیه خانه نصب کردیم.

وی به وجود ۲ سد با ظرفیت بالای آبی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: کمبود آب در سقز به لطف دو سد بالا دست و پایین دست وجود ندارد بلکه مشکل اصلی رعایت نکردن همشهریان سقزی در مصرف بیش از حد آب شرب است و نمی توان ظرفیت نصفیه خانه را از حد معمول افزایش دهیم چون ممکن است برای تجهیزات آن مشکل ایجاد شود.

رییس اداره آب و فاضلاب سقز از افزایش ظرفیت تصفیه خانه شماره یک از ۴۰۰ لیتر به ۷۰۰ لیتر در ثانیه خبر داد و گفت: سرانه مصرفی به ازای هر شهروند ایرانی ۱۸۰ لیتر آب است در صورتی که در سقز هر شهروند ۲۸۰ لیتر آب مصرف می کند.

ولایتی با بیان اینکه اعتباری از محل طرح‌های ملی برای اتمام تصفیه خانه شماره ۲ سقز تخصیص داده شده است، افزود: طبق نیاز و ضرورت، این طرح مهم باید تا اواخر امسال وارد مدار شبکه تولید و توزیع آب شرب سقز شود.

وی خدمات رسانی بهتر و بیشتر را تحت هر شرایطی از الزامات و تعهد این اداره به مردم دانست و بر مصرف درست آب شرب توسط شهروندان گرامی در فصل گرما تاکید کرد.

ولایتی از تغییر و تحولات و تجهیز تصفیه خانه شماره یک سقز خبر داد و گفت: جدا از سایر تجهیزات، یک دستگاه الکترولیز نمک طعام به ارزش ۴۰ میلیارد ریال برای تولید آب ژاول خریداری و نصب کردیم که باعث تسهیل در تامین آب ژاول تصفیه خانه شماره یک شده است.

رییس اداره آب و فاضلاب سقز با بیان اینکه سه درصد از شهروندان در این چهار روز دسترسی تمام وقت را به آب شرب نداشتند، از شهروندان سقزی خواست تا از مصرف بی رویه آب خودداری کنند و بر مصرف صحیح و منطقی آب تاکید کرد.

سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha