حمیدرضا فتاحی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: اسامی این دانشآموزان برای دوره ابتدایی در سامانه سناد ثبت شدهاست.
وی اظهار داشت: در راستای جذب و شناسایی دانشآموزان لازم تعلیم عشایری، برنامههای عملیاتی تدوین و در حال اجرا است.
فتاحی عنوان کرد: رعایت کامل شیوهنامههای بهداشتی در زمان ثبت نام دانش آموزان الزامی است و در این راستا مدیران مدارس عشایری از دانش آموزان میان پایه به صورت غیرحضوری، نامنویسی میکنند.
وی اظهار داشت: ۱۰ کلاس عشایری از ابتدای سال تحصیلی جاری در همدان پیشبینی شده است و این کلاسها تا پایان آبانماه در داخل چادر عشایری تشکیل میشود.
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی آموزش و پرورش همدان عنوان کرد: در پایان آبان به دلیل سرد شدن هوا و کوچ عشایر، ادامه کلاسها در استانهایی همچون لرستان، خوزستان، ایلام و کرمانشاه برگزار میشود.
فتاحی با اشاره به اینکه عشایر از اسفندماه بازگشت به همدان را آغاز میکنند، بیان کرد: دانشآموزانی که در خوزستان ثبتنام میکنند و سپس به همدان کوچ میکنند نیز، کلاسهایشان از اسفند در همدان تشکیل میشود.
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش همدان گفت: در سال تحصیلی گذشته برای نخستین بار ۲۰ دانشآموز عشایری نیز در دوره پیش دبستانی در این استان ثبت نام کردند.
وی تاکید کرد: دوره متوسط اول و دوم ویژه دانشآموزان عشایری نداریم و این دانشآموزان برای ادامه تحصیل باید به نزدیکترین دبیرستان محل اسکان خود مراجعه کنند.
وی افزود: هر هفته کارشناسان و بازرسان اداره کل آموزش و پرورش همدان، به صورت مستمر بر کلاسهای عشایری نظارت دارند.
فتاحی تاکید کرد: پراکندگی و کوچهای نابههنگام عشایر، برنامهریزی را برای ما دشوار کرده است.
سرپرست معاونت آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش همدان ادامه داد: جمع کردن دانشآموزان عشایری، تامین اعتبارات سالانه و شناسایی دانشآموزان از عمده مشکلات مدارس عشایری محسوب میشوند.
در سال تحصیلی گذشته نزدیک به ۲۸۷ هزار دانشآموز در مدارس دولتی و غیر دولتی همدان تحصیل کردند.
نظر شما