به گزارش روز یکشنبه ایرنا از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری حسن عسگری تعداد اقلام اطفاء حریق تحویلی در استان در این مرحله را یکهزار و ۱۰ قلم اعلام کرد و اظهار داشت:۱۰ دستگاه فلاکس بک (آبپاش کولهای) از جمله تجهیزات توزیع شده است.
وی، توزیع ۲۰۰ جفت کفشنسوز، ۲۰۰ دست لباس ضد حریق، ۴۰۰ جفت دستکش ایمنی از آتش و ۲۰۰ عدد کلاه ضد حریق را از جمله اقلام ارسالی از سوی سازمان جنگلها و آبخیزداری برای استان عنوان و تصریح کرد: در مرحله دوم توزیع اقلام ضد حریق با هدف صیانت از عرصههای طبیعی در برابر آتشسوزی، تجهیز میشوند.
به گفته وی، نکته مهم در اطفاء حریق، در اختیار گذاشتن تجهیزات حداقلی به جوامع محلی و تشکلهای مردمنهاد است که این مساله از سیاسیتهای اداره جنگلهای وزارت جهادکشاورزی محسوب میشود.
عسگری ،با بیان اینکه امسال سه نوبت توزیع تجهیزات اطفاء حریق در دستور کار قرار دارد، یادآور شد: در مرحله نخست که فصل بهار توزیع شده سهمی برای چهارمحال و بختیاری در نظر گرفته نشده بود.
وی تاکید کرد: توزیع مرحله دوم تجهیزات اطفاء حریق همزمان با استانهای حاشیه زاگرس انجام شد و با تمهیدات اندیشیده شده توزیع مرحله سوم نیز در ماه آینده برای استانهای شمالی انجام شود زیرا فصل حریق این استانها در فصل پاییز است.
جانشین یگان حفاظت اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری گفت: این تجهیزات در نزدیکترین مقررهای روستایی و دهیاریها در اختیار مردم قرار گیرد، تا در صورت وقوع حریق، مردم بتوانند دسترسی پیدا کرده و از آن استفاده کنند.
عسگری، به وقوع ۱۵ فقره آتشسوزی در مراتع و جنگلهای استان طی سال گذشته اشاره و بیان کرد: این میزان آتشسوزی در ۵۹/۷۲ هکتار از اراضی استان شامل هشت فقره آتشسوزی در ۹۲/۴۳ هکتار مرتع مشجر و جنگل و هفت فقره آتشسوزی در ۸/۱۵ هکتار مرتع رخ داد.
وی یادآور شد: همچنین سال گذشته ۲۶۰ مترمکعب سنگچینی انجام و ۲۰ عدد تابلو اطلاعرسانی نیز در زمینه پیشگیری و اطفای حریق در مناطق پر خطر استان شامل شهرستانهای کیار، لردگان و بروجن نصب شد.
جانشین فرمانده یگان حفاظت منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه خسارت آتشسوزیها به صورت اقتصادی و بیولوژیکی است، تاکید کرد: افزایش گرمای هوا و عوامل انسانی مهمترین دلایل وقوع آتشسوزی در مراتع و جنگلها هستند.
عسگری یادآور شد: اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان سال گذشته در میان استانهای زاگرسنشین رتبه برتر در بحث اطفای حریق را کسب کرد.
به گزارش ایرنا، ۸۶ درصد از مساحت چهارمحال و بختیاری یعنی یک میلیون و ۴۰۰ هزار هکتار آن اراضی ملی است.
نظر شما