بهرام نصراللهی زاده چهارشنبه شب در نشست شورای برنامه ریزی شهرستان سقز، با اشاره به اینکه طرح های زیادی از گذشته تا کنون بصورت نیمه تمام در کردستان باقی مانده است، اظهار داشت: این حجم عظیم از طرحها باعث کندی و عدم پیشرفت فیزیکی سایر طرحها شده، لذا برای گذر از این بحران، نقش راه و برنامه کاری تدوین کردیم که طرح های اولویت دار را در دستور کار قراردهیم تا زودتر به بهره برداری برسد.
وی به پتانسیل و ظرفیت منابع آبی کردستان بویژه سقز اشاره کرد و گفت: منابع آبی شرب بر اساس جمعیت شهری تثبیت شدهای را تا سال ۱۴۲۵ داریم و با استفاده از آب سد چراغ ویس و راهاندازی تصفیه خانه شماره ۲ آب شرب سقز به صورت کامل تامین میشود.
وی اضافه کرد: دانشکده پرستاری و دانشگاه علوم و فنون سقز نیاز مبرم جوانان سقزی است چون هم ظرفیت آن به لحاظ جمعیتی وجود دارد و اینکه بازار کار و جذب نیروی انسانی در بیمارستانهای دولتی و خصوصی فراهم است.
نصراللهی زاده به حمایت و پشتیبانی از سرمایه گذارانی که در سقز سرمایه گذاری میکنند اشاره کرد و افزود: ۱۵ هکتار زمین با امکانات زیرساختی در ناحیه صنعتی صاحب به سرمایه گذاران متقاضی واگذار خواهد شد.
وی با اشاره به ضرورت تکمیل و بهره برداری طرح های هتل ورزش سقز، پلاتوی نمایش، سالنهای ورزشی صاحب، ایرانخواه و سقز، سینما و پردیس، فرودگاه و تصفیه خانه شماره ۲ سقز یادآور شد: همه مدارس تخریبی و آسیب پذیر کردستان در برنامه ۲ ساله ایمن و نوسازی می شوند و حدود ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی کردستان هم در قالب طرح ابرار آسفالت میشود.
نصراللهی، تدوین مطالعات توسعه روستایی روستاهای کردستان را طرحی نوین در راستایی اشتغالزایی و توسعه اقتصادی شهرستان برشمرد و گفت: مطالعات توسعه ۱۶۷ روستا در کردستان تدوین میشود تا از ظرفیت های موجود در راستای رونق تولید استفاده بهینه شود.
وی با بیان اینکه با وجود شرایط کنونی اقتصادی طرح های بزرگ و توسعه ای در کردستان همچنان در دست اقدام است، تاکید کرد: راه آهن کردستان، فرودگاه و بیمارستان سقز در حال پیشرفت است و کار اجرایی آن متوقف نشده است.
سقز با بیش از ۲۲۶ هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در ۱۹۰ کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار دارد.
نظر شما