صادق محمدپور روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا تاکید کرد: سال گذشته ۲۴ میلیارد و ۵۲۰ میلیون ریال عوارض خودرو، کسب و پیشه در شهرکرد پرداخت شد.
وی افزود: برای پرداخت عوارض کسب و پیشه، مستاجران باید پس از پرداخت عوارض، فرم تسویه شهرداری را دریافت کنند.
محمدپور تصریح کرد: عوارض حوزه مسکن با توجه به موقعیت ملک، متراژ و قیمت منطقهای متفاوت است.
سرپرست سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات شهرداری شهرکرد نیز گفت: در راستای رفاه حال شهروندان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا، امکان پرداخت عوارضهای نوسازی به صورت آنلاین در پورتال این شهرداری فراهم شد.
عباس بیگی تاکید کرد: این اقدام در راستای اجرای سیاستهای شهرداری الکترونیک و با هدف توسعه خدمات غیرحضوری و کاهش سفرهای شهری با اخذ نماد "اعتماد الکترونیک" انجام میشود.
وی یادآور شد: شهروندان شهرکردی میتوانند بدون مراجعه حضوری به شهرداری از طریق سامانه خدمات اینترنتی شهرسازی به نشانی اینترنتی http://esup.shahrekord.ir:۸۱/Jamsepari/NewVer/desk.html مراجعه و بدهی عوارض نوسازی خود را با وارد کردن کد نوسازی ملک پرداخت کنند.
بیگی تصریح کرد: در این سامانه علاوه بر پرداخت آنلاین عوارض نوسازی، امکان جستوجو و مشاهده کد نوسازی املاک، پیگیری درخواستهای ثبت شده در سیستم شهرسازی با وارد کردن شماره درخواست، آگاهی از صحت گواهیهای صادر شده و تصدیق گواهی با وارد کردن کد نوسازی و شماره درخواست و یا شماره الکترونیکی گواهی صادره، دریافت آرای کمیسیون ماده ۱۰۰ با درج شماره رای، سوابق پرداختی نوسازی، سوابق پرداخت عوارض اصناف و مشاهده دانشنامه شهرسازی شامل ضوابط طرح تفصیلی و دفترچه عوارض مصوب سال ۱۳۹۹ برای شهروندان فراهم شده است.
وی اظهار داشت: امکان پرداخت آنلاین عوارض صنفی، اعلام هوشمند ضوابط طرح تفصیلی هر ملک، محاسبه تراکم ساختمانی مصوب و مجاز، محاسبه آنلاین زیربنای ساخت در طبقات و محاسبه عوارض صدور پروانه نیز بهزودی در این سامانه فراهم میشود.
به گزارش ایرنا، شهرکرد بهعنوان مرکز استان چهارمحال و بختیاری ۲۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.
نظر شما