عباس آذرهمایون شامگاه یکشنبه در آیین گرامیداشت روز خبرنگار در شهرستان ملایر اظهار داشت: بخش آندوسکوپی بیمارستان امام حسین(ع) با پنج تخت و دستگاههای پیشرفته در یک فضای استاندارد با کمک خیر ملایری «کاظم زنداسرار» توسعه یافت و آماده بهرهبرداری است.
وی افزود: بخش فیزیوتراپی بیمارستان امام حسین(ع) نیز توسط خیر نیکوکار خانم جعفری در دست اجرا و در یک فضای وسیعتر در دست توسعه و بازسازی است و پس از بهرهبرداری خدمت فوق تخصصی در این بخش ارایه خواهد شد.
رییس مجمع خیران سلامت ملایر به آماده افتتاح بودن ۲ مرکز خدمات جامع سلامت در انتهای خیابان سعدی و ۲۴ متری ظهیری با کمک خیران رحیمی و شادروان محمود ساریخانی اشاره و بیان کرد: بخشهایی که تعمیر و بازسازی میشود، پس از بهرهبرداری نیاز به تجهیزات دارند که امیدواریم خیران در تامین این تجهیزات نیز به حوزه سلامت کمک کنند.
دکتر آذرهمایون ادامه داد: امسال به همت خیران ملایری در حوزه سلامت ۱۸۷ میلیون تومان تجهیزات حفاظت فردی در ایام شیوع ویروس کرونا تهیه و در بیمارستانها، مراکز درمانی، ارگانها و نهادها و بین بیماران سرطانی و سخت درمان توزیع شد.
وی با بیان اینکه ۱۴ کپسول ۱۰ لیتری اکسیژن، ساکشن و تشک مواج توسط خیران تهیه و به صورت امانت در اختیار بیماران قرار داده شد گفت: همچنین برای درمان بیماران سخت درمان نیز ۴۰ میلیون تومان از طریق صندوق قرضالحسنه اهدا شد.
رییس مجمع خیران سلامت ملایر افزود: به منظور کمک به اقشار نیازمند آسیب دیده از کرونا ۲۱۸ بسته مواد غذایی و ۱۹۰ بسته گوشت گرم به مبلغ ۱۴۱ میلیون تومان از محل نذورات خیران تهیه و طی ۲ مرحله با رعایت پروتکلهای بهداشتی بین نیازمندان توزیع شد.
آذرهمایون با اشاره به فرا رسیدن ایام محرم، خواستار هدایت نذرهای مردم به سمت کمک به اقشار آسیب دیده شد و اظهار داشت: در ایام محرم باید سخنان رهبر معظم انقلاب را نصبالعین خود قرار دهیم و مردم میتوانند نذورات خود را به صورت نقدی و غیرنقدی برای کمک به نیازمندان در اختیار مجمع قرار دهند.
وی خواستار همراهی و کمک بیشتر اصحاب رسانه با مجمع خیران سلامت در پیشبرد اهداف این مجمع شد و افزود: ما همچنان نیازمند کمک خیران در حوزه درمان و سلامت هستیم و تاکنون خیران زیادی با کمک و اطلاعرسانی خوب رسانهها و فضای مجازی جذب مجمع شدهاند.
رییس مجمع خیران سلامت ملایر با اشاره به اهمیت بالای حرفه خبرنگاری تاکید کرد: بین اعتباری که از بودجه عمومی کشور به بخش درمان اختصاص پیدا میکند با نیازها، فاصلهای وجود دارد که این فضا را خیران باید پُر کنند و بدون شک خبرنگاران در این زمینه میتوانند نقش مهمی را ایفا کنند.
آذرهمایون یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون پنج اهدای عضو در این شهرستان داشتیم که بیشترین آمار استان همدان در این زمینه مربوط به ملایر است و این نشان از ارتقای فرهنگ اهدای عضو در این شهرستان دارد.
روند کاهشی شیوع کرونا در ملایر
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر نیز در این جلسه روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ در این شهرستان را کاهشی اعلام کرد و گفت: هم اکنون حدود ۷۰ بیمار در بیمارستانهای ملایر بستری هستند و نسبت به روزهای گذشته روند ابتلا کاهش پیدا کرده است.
محسن ترکاشوند افزود: کاهش روند ابتلا به بیماری کووید ۱۹ به این معنا نیست که ویروس کرونا از بین رفته است، بلکه شهروندان به خوبی پروتکلهای بهداشتی را رعایت کردند و این روند باید در ایام دهه محرم و همزمان با آغاز فصل پاییز نیز شدت یابد.
وی تاکید کرد: ما همچنان در وضعیت قرمز هستیم و مردم باید پروتکلهای بهداشتی و فاصلهگذاری اجتماعی را جدی بگیرند تا از پیک این بیماری با موفقیت عبور کنیم.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر ادامه داد: با توجه به نیاز بیماران به اکسیژن، بهتازگی یک دستگاه اکسیژنساز ۶۰۰ لیتری با اعتبار ۲ میلیارد تومان خریداری و در بیمارستان امام حسین(ع) نصب شد و نگرانی در این زمینه نداریم.
دکتر ترکاشوند همت خیران سلامت ملایر را در تامین و توسعه زیرساختهای عمرانی و تجهیزاتی حوزه بهداشت و درمان این شهرستان ستودنی خواند و بیان کرد: با تامین این زیرساختها خود را برای شرایط سخت آماده کردهایم.
وی گفت: امروز اگر برای مراقبتهای ویژه، امکانات و تجهیزات پزشکی و زیرساختها مشکلی نداریم، به خاطر کمک خیران و رد پای خیران سلامت در این حوزه مشهود است.
مدیر شبکه بهداشت و درمان ملایر افزود: از امروز ۶ تخت آی.سی.یو برای بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در بیمارستان امام حسین(ع) اضافه شد و ۱۰ تخت آی.سی.یو نیز در بیمارستان مهر به صورت رزرو داریم که همه به برکت کمک خیران است.
در حال حاضر بیش از ۵۰۰ خیر و نیکوکار با مجمع خیران سلامت ملایر همکاری میکنند و حدود ۳۰۰ بیمار سرطانی زیر پوشش این مجمع هستند.
نظر شما