اعلام آمادگی پاکستان برای گسترش همکاری‌ها با ایران در حوزه حمل و نقل ریلی

اسلام‌آباد - ایرنا - وزیر راه آهن پاکستان با تاکید بر تلاش دولت این کشور برای تقویت مناسبات دوجانبه با جمهوری اسلامی ایران و تحکیم همکاری‌ها به ویژه در حوزه حمل و نقل ریلی گفت: تکمیل طرح نوسازی خط ریلی کویته-تفتان موجب توسعه تجارت و همچنین رفت و آمد مردم دو کشور خواهد شد.

به گزارش خبرنگار ایرنا،  «شیخ رشید احمد» امروز (سه‌شنبه) در دیدار با «سید محمد علی حسینی» سفیر جمهوری اسلامی ایران در پاکستان، درخصوص روابط دوجانبه و سطح همکاری‌های دو کشور به ویژه در مناسبات ریلی بحث و تبادل نظر کرد.

در این دیدار که در محل وزارتخانه راه آهن در شهر اسلام‌آباد پایتخت پاکستان انجام شد، طرفین بر توسعه مناسبات فی مابین به ویژه در حوزه حمل و نقل ریلی به ویژه در شرایط حاکم ناشی از شیوع ویروس کرونا با رعایت اصول قرنطینه و مسائل بهداشتی تاکید کردند.

سفیر ایران در پاکستان گفت: تماس‌های مقام‌های ذیربط دو کشور جهت انتقال تجربیات و رفع موانع موجود با استفاده از فضای مجازی و برگزار جلسات ویدئو کنفرانسی باید ادامه یابد.

وی با تاکید بر اجرای توافقات پیشین درخصوص همکاری‌های ریلی ایران و پاکستان به ویژه در مسیر کویته-تفتان-زاهدان، خواستار افزایش ظرفیت ناوگان به لحاظ تعداد قطار شد.

حسینی تسریع اجرای قطار کانتینری سازمان همکاری اقتصادی (اکو) را اجتناب ناپذیر خواند و افزود: بهره برداری از ظرفیت چین در ارتقای ناوگان ریلی دو کشور از طریق همکاری‌های سه جانبه تهران-اسلام‌آباد و پکن حائز اهمیت است.

وزارت راه آهن پاکستان نیز در بیانیه‌ای به نقل از اظهارات شیخ رشید احمد در دیدار با سفیر ایران، گفت: این وزارتخانه مطالعه امکان سنجی طرح نوسازی خط آهن کویته-تفتان را به اتمام رسانده و براساس برآورده‌های اولیه ۱۱۲ میلیارد روپیه هزینه این طرح خواهد شد.

در این بیانیه آمده است: وزیر راه آهن پاکستان تاکید کرد که تکمیل طرح نوسازی خط آهن که استان‌های همجوار مرزی دو کشور را به یکدیگر وصل می‌کند، موجب تقویت و تسریع روند تجارت و افزایش رفت و آمد مسافران میان ایران و پاکستان می‌شود.

وزیر راه آهن پاکستان با اشاره به موافقت کابینه پاکستان با طرح جدید ریل گذاری از شمال غرب تا جنوب این کشور موسوم به طرح‌ام. ال-۱ که گفته می‌شود بیش از ۶ میلیارد دلار روی آن سرمایه گذاری خواهد شد و همزمان پیشبرد طرح‌های ریلی زیر مجموعه پروژه راهروی مشترک اقتصادی پاکستان و چین (طرح سی پک) ، افزود: پاکستان تمایل دارد تا با استفاده از ظرفیت‌های طرح سی پک بتواند همکاری‌های ریلی با جمهوری اسلامی ایران را گسترش دهد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha