عبادالله عظیمی روز پنجشنبه در آیین تجلیل از خبرنگاران این شهرستان اظهار داشت: میاندوآب در زمینه تولید انواع میوههای باغی یکی از قطبهای کشاورزی در آذربایجانغربی بهشمار میرود ولی نبود صنایع تبدیلی و تکمیلی موجب خامفروشی محصولات کشاورزی شده و کشاورزان را در فروش آن با مشکلات زیادی مواجه کرده است.
وی با بیان اینکه جهش تولید در بخش کشاورزی با حمایت از بخش خصوصی و تسهیل سرمایهگذاری اتفاق میافتد افزود: یکی از روشهایی که میتوان جهش تولید را در بخش کشاورزی محقق کرد برطرف کردن موانع تولیدی بر سر راه فعالان اقتصادی است زیرا که بخش بسیار بزرگی از تولید توسط بخش خصوصی انجام میشود.
معاون اداره جهادکشاورزی میاندوآب با اشاره به اینکه این شهرستان از شرایط مناسبی برای جذب سرمایهگذاری در بخش کشاورزی برخوردار است، افزود: زمینههای سرمایهگذاری در بخش کشاورزی باید شناسایی شود و به سرمایهگذاران معرفی شود که رسانههای در این زمینه میتوانند نقش مهمی داشته باشند.
عظیمی، بیان کرد: مدیریت جهاد کشاورزی میاندوآب آماده جذب سرمایهگذاران در حوزههای مختلف کشاورزی است و اصحاب رسانه نیز در این زمینه باید کمک حال این نهاد باشند.
معاون اداره جهاد کشاورزی میاندوآب در بخش دیگری از سخنان خود با بیان نقش خبرنگاران در تنویر افکار عمومی و عینیت بخشیدن به حقایق اظهار داشت: انتقادات سازنده این قشر زحمتکش موجب رفع کمبودها و بهبود ارائه خدمات و ارتقای عملکرد دستگاههای اجرایی میشود.
وی همچنین از همراهی و همکاری خبرگزاریها، اصحاب رسانه و مطبوعات در انعکاس صادقانه اخبار و آمار بخش کشاورزی و پوشش خبری برنامهها و رویدادهای مهم این مدیریت قدردانی کرد.
در پایان از خبرنگاران فعال میاندوآب به مناسبت روز خبرنگار قدردانی شد.
میاندوآب دارای ۸۲ هزار هکتار اراضی کشاورزی است که ۱۲ هزار و ۶۱۰ هکتار از این میزان باغات و مابقی را اراضی زراعی تشکیل میدهد؛ سیب و انگور عمدهترین محصولات باغی و گندم، جو، چغندرقند و یونجه نیز محصولات زراعی عمده این شهرستان را تشکیل میدهد.
بیش از ۵۰ نوع محصول کشاورزی در این شهرستان تولید میشود.
نظر شما