به گزارش ایرنا، دکتر ابراهیم قادری روز دوشنبه اظهار داشت: اپیدمی بیماریهایی از قبیل کووید۱۹ فراز و نشیبهای زیادی خواهد داشت و خطر بیماری در هر شهرستان و استان ممکن است بارها تغییر کرده و مقدار خطر کم یا زیاد شود.
وی تاکید کرد: در شرایط قرمز، خطر ابتلا به این بیماری بالاست، بستریها افزایش مییابد و عوارض بیماری و مرگ و میر هم بالا خواهد بود پس باید با رعایت بهداشت و دستورالعملهای بهداشتی مانع از رسیدن به وضعیت قرمز شویم.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: با ماندن در وضعیت سفید با استفاده از ماسک و رعایت فاصله فیزیکی، عدم برگزاری مهمانیها و رعایت سایر دستورالعملهای بهداشتی به راحتی میتوان خطر بیماری را در حد پایینی نگه داشت.
قادری اضافه کرد: پایین نگه داشتن خطر بیماری و تعداد ابتلا و مختل کردن گردش ویروس، عاقلانه ترین، علمی ترین، مؤثرترین، اخلاقی ترین و حتی کم هزینه ترین راه مبارزه با این بیماری است که میتواند جان هزاران نفر را نجات دهد و از هزاران مبتلا به عوارض مزمن بیماری بکاهد.
وی یادآور شد: همه تلاش همکاران سیستم بهداشتی باید در راستای رسیدن به وضعیت سفید یا ادامه وضعیت سفید در شهرستانها باشد و این مساله بدون همکاری جدی مسوولین، ادارات، اصناف و خود مردم امکانپذیر نیست.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان تاکید کرد: باید پرسنل و نیز مردم را قانع کنیم که برای ماههای آینده در مبارزه با بیماری ثابت قدم بمانند و اهمیت ماندن در وضعیت سفید را تبیین کنیم.
سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت: از دیروز تا امروز ۲۷ مرداد ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۲۴۷ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۲۵۵ نفر از آنها بستری شدند.
مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۳۴۵ هزار و ۴۵۰ نفر رسید، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۵ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۹ هزار و ۸۰۴ نفر رسید.
نظر شما