دکتر محمد کاظمزاده روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: نظارت معاونت غذا و دارو بر نحوه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح بازار موجب کاهش اقلام غیربهداشتی در سطح عرضه شده، مگر اینکه افرادی به صورت زیرزمینی یا در پستوی مغازه و محلی مخفی اقدام به عرضه لوازم آرایشی بهداشتی بدون مجوز کنند که این افراد هم بسیار کم و محدود هستند.
وی اضافه کرد: دیده می شود گاهی ، تشدید نظارتها بر نحوه عرضه محصولات آرایشی و بهداشتی در سطح بازار موجب هدایت لوازم قاچاق و تاریخ مصرف گذشته به سمت آرایشگاههای زنانه شده و این به دلیل بیتوجهی مراجعه کننده به نوع لوازم آرایشی مصرفی است.
مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از مراجعه کنندگان به آرایشگاههای زنانه خواست هنگام استفاده از رنگ مو، کرم و دیگر اقلام آرایشی در آرایشگاه زنانه، از آرایشگر درباره کیفیت مواد مصرفی، تاریخ تولید و انقضا و مجوز دار بودن آن سوال کنند.
کاظم زاده ادامه داد: در حال حاضر فضای مجازی نیز به محلی برای عرضه مواد غیربهداشتی تبدیل شده و افرادی با راهاندازی گروهها و کانالهایی در شبکههای اجتماعی اقدام به عرضه محصولات بهداشتی و آرایشی بدون مجوز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی میکنند.
وی افزود: افراد متخلف با تبلیغات دروغین و عرضه محصول با قیمتهایی پایینتر از بازار به علت ورود از مبادی غیررسمی، اقدام به فروش محصول به صورت اینترنتی کرده و با استفاده از پُست، برای افراد ارسال میکنند.
مدیر نظارت بر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان همدان ، مداخله در امور درمانی در مکانهایی همچون آرایشگاه را تخلف دانست و اضافه کرد: استفاده از دستگاههای زیبایی کاری تخصصی بوده و باید توسط پزشک صورت گیرد.
دکتر کاظم زاده افزود: فضای مجازی کانونی برای مداخله افراد غیرمتخصص در امور درمانی و تبلیغ درمان مواردی همچون چاقی، لاغری، افزایش قد، فروش داروهای تقلبی و مکمل های بدون مجوز شده است بنابراین مردم باید بدانند خرید هرگونه دارو و مکمل باید تنها از داروخانهها صورت گیرد.
نظر شما