مدیرکل امور عشایری لرستان در این خصوص به ایرنا گفت: طرح ۲۵۰ هکتاری آبیاری بارانی در روستای خلیل آباد آب باریک اجرا شده و بدون استفاده از هیچگونه انرژری برق، آب را به صورت ثقلی منتقل می کند.
"سعید کریمی" بدون اشاره به جزییات و اعتبار این طرح اظهار داشت: همچنین در این سفر از چند سایت اسکان و مزرعه گیاهان دارویی مناطق عشایری الیگودرز بازدید شد.
وی تصریح کرد: کلنگ زنی تالار گردشگری در الیگودرز و دیدار با امام جمعه و فرماندار شهرستان از برنامه های سفر رییس سازمان امور عشایر به الیگودرز بوده و فردا سه شنبه نیز قرار است پس از دیدار با استاندار لرستان به مناطق عشایری خرم آباد و پیرجد سرکشی کند.
مدیرکل امور عشایر لرستان اظهار داشت: بر اساس آمار سال ۸۷، این استان بیش از ۱۴ هزار و ۶۰۰ خانوار عشایری با جمعیت ۸۴ هزار نفر دارد که ۴.۷ جمعیت لرستان را تشکیل می دهند و رتبه خانواری و جمعیت آنها در سطح کشور به ترتیب هفت و شش است.
کریمی با اشاره به نقش عشایر در گردش اقتصاد لرستان، تصریح کرد: این جمعیت ۱۳۰ هزار تن انواع محصولات لبنی و دامی معادل ۲۵ درصد پروتئین استان را تولید می کنند و در مجموع سهم آنها در تولید ناخالص ملی با احتساب سایر محصولات زراعی، دامی و صنایع دستی ۹۰۰ میلیارد تومان است.
وی اقتصاد متکی به دامداری و مرتع، ساختار اجتماعی بسیار منسجم و زندگی مبتنی بر کوچ را سه ویژگی مهم عشایر دانست و گفت: بیمه اجتماعی از مهمترین نیاز این افراد و مورد توجه نظام جمهوری اسلامی است.
نظر شما