سید محمد صادق رضویان شامگاه جمعه در گفت و گو با ایرنا افزود: با راهاندازی اقامتگاه بومگردی “عمه خورشید” در روستای جودانه میامی تعداد اقامتگاههای بومگردی شهرستان میامی به هشت واحد رسید.
وی راه اندازی اقامتگاههای بومگردی را در رشد گردشگری یک منطقه موثر دانست و اظهار داشت: حفظ بافت تاریخی روستاها و ایجاد اقامتگاههای بومگردی در این مناطق با ارزش نقطه عطفی در صنعت رو به رشد گردشگری میامی است.
مسئول نمایندگی میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی میامی تصریح کرد : اقامتگاههای بومگردی با هدف ایجاد اشتغال، توزیع عادلانه درآمد، پویایی اقتصاد در مناطق کمتر توسعهیافته، توانمندسازی جوامع روستایی، حفظ اصالت و معماری بومی و معرفی آیین و سنتهای روستایی ایجاد میشوند.
رضویان ادامه داد: با راهاندازی اقامتگاههای بومگردی برای حداقل سه نفر شغل ایجاد میشود و ایجاد اقامتگاههای بومگردی علاوه بر ایجاد اشتغال، زمینهساز مهاجرت معکوس به مناطق روستایی است.
وی افزود: مجموعههای اقامتی و پذیرایی در نقاط روستایی و شهری با هدف جذب گردشگر ایجاد میشوند.
شهرستان میامی دارای چهار منطقه نمونه و هفت روستای هدف گردشگری است .
۵۲ اثر تاریخی این شهرشتان در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
علاوه بر کاروانسراهای متعدد، آثار تاریخی و طبیعی معتبر دیگر نیز در میامی وجود دارد که، مسجد جامع و آرامگاه ابن یمین فریومدی شاعر معروف و قطعه سرای فارسی ، آرامگاه شیخ حسن جوری رهبر قیام سربداران ،دشت شقایقها و آفتابگردان های کالپوش و کویر دوشاخ عباس آباد از عمده ترین آنهاست.
شهرستان میامی، شرقی ترین شهرستان استان سمنان در مسیر تهران به مشهد می باشد.
این شهرستان از شمال به استان های گلستان و خراسان شمالی، از شرق به استان خراسان رضوی و از غرب به شهرستان شاهرود محدود شده و حدود ۴۰ هزار تن جمعیت دارد.
نظر شما