به گزارش ایرنا، سید محمد صادق رضویان مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی میامی در حاشیه افتتاح اقامتگاه بومگردی سرآسیاب بمانی در گفت وگو با ایرنا، افزود: برای راه اندازی این اقامتگاه بومگردی ۱۰ میلیارد ریال اعتبار از سوی سرمایه گذار بخش خصوصی تامین شد.
وی با بیان اینکه این اقامتگاه ۲هزار متر مربع مساحت دارد، ابرازداشت: این واحد اقامتی دارای یک آسیاب قدیمی است و در جنوب غربی میامی قرار دارد.
رضویان با اشاره به اینکه ساخت اقامتگاههای بومگردی دراین شهرستان روند افزایشی دارد، تصریح کرد: گسترش این نوع اقامتگاهها با هدف توسعه گردشگری طبیعی و روستایی از اولویت های میراث فرهنگی و گردشگری است.
مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان میامی با بیان اینکه در اقامتگاههای بومگردی همه بنا و وسایل مربوط به آن به شکل سنتی و بومی روستا ساخته شده است، افزود: این مکانهای زیبا با فضای جذاب نقش بسزایی در جذب گردشگران دارد.
وی ادامه داد: در راستای ساخت اقامتگاههای بومگردی پس از دریافت مجوزهای لازم تسهیلات ارائه میشود.
شهرستان میامی دارای ۹ اقامتگاه بومگردی است که از این تعداد هفت اقامتگاه در بخش مرکزی و ۲ اقامتگاه در بخش کالپوش قرار دارد.
سیدمحمد رضا هاشمی استاندار سمنان امروز با حضور در میامی از بازارچه های محلی، پایگاههای امداد جادهای و محل های اسکان مسافران نوروزی بازدید کرد.
شهرستان میامی چهار منطقه نمونه و هفت روستای هدف گردشگری دارد، روستاهای عباس آباد، ابراهیم آباد، نام نیک و نردین از جمله این روستاهای هدف گردشگری هستند.
همچنین بزرگترین مجموعه کاروانسرای ایران در این شهرستان قرار دارد، وجود ۱۰ کاروانسرا و محوطه تاریخی و جاذبههای طبیعی بخش کالپوش، فرصت بسیار مناسبی برای جذب گردشگران در این منطقه است.
آبشارهای زیبای کالپوش، دشت های شقایق و آفتابگردان، جنگل های دشت شاد و نام نیک و سد کالپوش از زیبایی های این شهرستان محسوب میشود.
این شهرستان ۵۸ اثر ثبت شده در فهرست میراث باستانی کشور دارد، واقع شدن آن در مسیر راه تهران - مشهد شرایط بسیار مناسبی را برای بازدید گردشگران فراهم میکند.
شهرستان میامی با حدود ۴۰ هزار تن جمعیت در شرق استان سمنان قرار دارد.
نظر شما