استاندار چهارمحال و بختیاری:راهکاری برای جذب سرمایه‌گذار در مناطق کمتربرخوردار تدبیر شود

شهرکرد- ایرنا- استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: شرایط کنونی جذب سرمایه‌گذار در مناطق مخنلف کشور یکسان است در حالی که این شرایط در مناطق کمتربرخوردار باید از مشوق‌های بیشتری برخوردار شود.

اقبال عباسی روز چهارشنبه در نشست ستاد تسهیل و رفع موانع تولید این استان افزود: بی‌شک بخش خصوصی در حالت عادی تمایل دارد تا در مناطق توسعه‌یافته و نزدیک به مرکز سرمایه‌گذاری کند، اما چنانچه بتوان در خصوص واگذاری زمین، معافیت‌های مالیاتی و سایر موارد در مناطق کمتربرخوردار مشوق‌های قابل توجهی به سرمایه‌گذاران ارائه شود می‌توان گام موثری برای جذب آنها در این مناطق برداشت.

وی ادامه داد: افزایش قیمت زمین در صورت تغییر کاربری از صنعتی به خدماتی نیز چالش دیگری است که سبب شده قیمت تمام شده زمین برای سرمایه‌گذار در استان افزایش یابد.

عباسی با اشاره به افزایش سرمایه‌گذاری در این استان طی سال‌های اخیر، تصریح کرد: رونق تولید و افزایش تمایل سرمایه‌گذاری در استان قابل مقایسه با سال‌های گذشته نیست و این موضوع نشان می‌دهد توجه به بخش صنعت بسیار بیشتر از گذشته است اما همچنان چالش‌هایی وجود دارد که چنانچه برای رفع آن در سطح کلان اقدام شود در وضعیت بهتری قرار می‌گیریم.

استاندار چهارمحال و بختیاری در خصوص واگذاری منطقه ویژه اقتصادی این استان به بخش خصوصی نیز گفت: این منطقه به مساحت ۷۰۰ هکتار از سال‌های گذشته به سازمان همیاری شهرداری‌ها واگذار شده است اما به سبب شرایط خاص این سازمان و ناتوانی در مدیریت این منطقه، پیشنهاد می‌شود منطقه ویژه اقتصادی استان به شهرک‌های صنعتی واگذار شود.

عباسی بر ضرورت تبیین و اطلاع‌رسانی در خصوص ایجاد شهرک‌های صنعتی خصوصی تاکید کرد و افزود: به نظر می‎رسد مقاومت‌هایی در خصوص واگذاری شهرک‌های خصوصی از سوی شرکت شهرک‌های صنعتی وجود دارد که می‌طلبد در این خصوص تسهیل‌گری شود.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری در خصوص جایگاه بخش صنعت، معدن و تجارت این استان در طرح‌های جهش تولید، اظهار داشت: در این استان ۴۶ طرح با سرمایه‌گذاری ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان انعقاد تفاهم شده که از این تعداد ۱۷ طرح معادل ۳۷ درصد مجموع طرح‌های جهش تولید استان مختص بخش صنعت است.

علی شهریارپور افزود: همچنین از مجموع ۲ هزار و ۲۰۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری طرح‌های جهش تولید، ۷۶ درصد و در حوزه اشتغال ۴۹ درصد مربوط به طرح‌های صنعت، معدن و تجارت استان است.

وی ادامه داد: تکمیل زیرساخت‌های منطقه ویژه اقتصادی، توسعه شبکه‌های برق‌رسانی به شهرک‌های صنعتی، تامین زیرساخت‌های لازم برای ایجاد شهرک تخصصی بادام و خوشه خاتم، احیای واحدهای صنعتی راکد وتوسعه نیروگاه‌های انرژی‌های تجدیدپذیر از جمله طرح‌های جهش تولید استان در حوزه صنعت، معدن و تجارت است.

چهارمحال و بختیاری دارای  ۱۰ شهرستان با  جمعیتی افزون بر ۹۷۹ هزار نفر است که بخشی از تولیدات صنعتی این استان اکنون جایگاه ویژه‌ای در کشور دارد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha