مسعود بکائی روز پنجشنبه در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آرد تولید شده در کارخانههای استان از گندم برداشت شده امسال است و به دلیل تازگی شاخصهای لازم را برای پخت نان ندارد.
وی اضافه کرد: هر چه فاصله برداشت تا آسیاب گندم بیشتر باشد مولفه های بهبود کیفیت آرد افزایش می یابد و موجب پخت نان با کیفیتتری میشود که همه فعالان صنف آرد و نان به این موضوع واقف هستند.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی همدان گفت: برای افزایش کیفیت آرد در استان چند صباحی است که ۲۰ درصد گندم خارجی (وارداتی) با گندم داخلی مخلوط می شود و به کارخانههای آرد تحویل میدهیم تا آرد غنیتری تولید شود.
بکائی با اشاره به اینکه گندم تولید شده در شهرستانهای اسدآباد و نهاوند کیفیت بهتری دارد افزود: بقیه مناطق استان محصول ضعیفی دارند که به تبع آرد با کیفیت پایینتری از آنها به دست میآید.
وی تاکید کرد: در حال حاضر طرح اختلاط آرد خارجی با داخلی بهترین گزینه برای کیفیت بخشی به آرد مصرفی استان است و هر پیشنهاد کارشناسی و علمی دیگری را برای بهبود اوضاع میپذیریم.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی همدان با بیان اینکه ماهانه ۱۳ هزار تن گندم یارانهای و چهار هزار تن با نرخ آزاد بین هشت کارخانه آرد استان توزیع میشود گفت: این واحدها بر اساس درجهبندی و ارزیابی مستمر صورت گرفته توسط کمیته مربوطه، سهمیه خود را دریافت میکنند.
بکائی خاطرنشان کرد: علاوه بر ما کارشناسان ادارههای صنعت، معدن و تجارت، استاندارد و دانشگاه علوم پزشکی عضو کمیته ارزیابی هستند و بر تولید کارخانههای آرد نظارت دارند.
وی یادآوری کرد: ماهانه ۱۰ هزار و ۶۵۰ تن از آرد تولیدی استان به صورت یارانهای و سه هزار و ۴۰۰ تن نیمه یارانهای بین یک هزار ۸۵۰ نانوایی استان برای پخت نان مورد نیاز مردم توزیع میشود.
به گزارش ایرنا مدتی است کیفیت نان همدان پایین آمده و نانواها دلیل آن را بیکیفیتی آرد عنوان میکنند.
نظر شما