۲۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰
کد خبرنگار: 1270
کد خبر: 84037533
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۳ هکتار از مراتع و مزارع بوکان طعمه حریق شد

۲۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۲۰
کد خبر: 84037533
۳ هکتار از مراتع و مزارع بوکان طعمه حریق شد

مهاباد- ایرنا- رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان گفت: بر اثر سهل‌انگاری در روشن کردن آتش، سه هکتار از مراتع و مزارع این شهرستان طعمه حریق شد.

سیامک صدقی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عصر روز گذشته بیش از سه هکتار از مراتع  کوه "شاخه‌زرد" مابین روستاهای "درزیولی" و "قره براز " از توابع بخش مرکزی این شهرستان دچار آتش‌سوزی شد که با همکاری شوراها، دهیاران و اهالی این روستاها خاموش شد.

وی با اشاره به اینکه مهار آتش بیش از چهار  ساعت به‌طول انجامید، گفت: با وجود تلاش فراوان و همه‌جانبه مردم و اهالی روستا متاسفانه سه هکتار از مراتع و ارضی ملی روستای "درزیولی" در این حادثه طعمه حریق شده و خاکستر شد.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان علت این آتش‌سوزی را عوامل انسانی عنوان کرد و گفت: تلاش برای شناسایی افراد دخیل در این حریق همچنان ادامه دارد.

"صدقی" اضافه کرد: به منظور مقابله با آتش‌سوزی‌های احتمالی، کارگروه مقابله با آتش‌سوزی در مراتع و منابع طبیعی این شهرستان تشکیل شده که در این کارگروه، بررسی عوامل و همچنین برنامه‌ریزی برای مقابله با این بحران در دستور کار قرار گرفته است.

وی در خصوص نقش دهیاران در مناطق روستایی اظهار داشت: دهیاران به عنوان مسوول مدیریت بحران روستاها مهمترین نقش را در هماهنگی، اطلاع‌رسانی و بسیج مردمی در ساعات اولیه آتش‌سوزی برعهده دارند که تا پایان فصل گرما باید در این زمینه بسیار هوشیارانه عمل کرده و همواره آماده بود.

رییس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بوکان گفت: شهروندان در صورت تردد و تفریح در طبیعت از رهاکردن خاکستر آتش و ته‌سیگار خودداری کرده و کشاورزان منطقه نیز از آتش‌زدن کاه در  زمین‌های زراعی خود بعد از برداشت محصول باید به‌طور جدی جلوگیری کنند.

وی افزود: عامل آتش‌سوزی مراتع روستای "زیراندول" از توابع بخش مرکزی و "ایل گورک" که باعث ایجاد حریق در ۳.۷ هکتار در این روستا شده بودند، نیز با تلاش ماموران این اداره شناسایی و به دادگاه معرفی شد.

از ابتدای سال‌ جاری تاکنون بیش از ۱۰ هکتار از مراتع بوکان طعمه حریق شده است.

در شهرستان بوکان ۱۴۰ هزار هکتار مرتع وجود دارد که ۳۰ هزار هکتار آن مراتع درجه یک با پوشش مناسب، ۷۰ هزار هکتار مراتع درجه ۲ با پوشش متوسط و بقیه مراتع درجه سه با پوشش ضعیف است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha