عزیزالله روشن روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: اعتبار اختصاص یافته به طرح محور حاشیه زایندهرود از بن تا بابا پیراحمد سامان به طول ۱۱ کیلومتر، طرح روستایی بخش بازفت کوهرنگ به طول ۴۷ کیلومتر و محور روستای مصطفیآباد به طول هشت کیلومتر است.
وی با اشاره به تعیین پیمانکار و آغاز عملیات اجرایی طرحهای رهداری یاد شده در نیمه دوم امسال، تصریح کرد: در صورت مساعد بودن شرایط جوی، این طرحها امسال تکمیل و بهرهبرداری خواهد شد.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری جادهای چهارمحال و بختیاری همچنین از تخصیص ۱۷۵ میلیارد ریال اعتبار برای انجام روکش آسفالت مناطق روستایی سطح استان، تاکید کرد: افزون بر ۶۶ کیلومتر راههای روستایی شهرستانهای ۱۰ گانه استان که در حال حاضر آسفات است ولی دچار فرسودگی شده ،در اولویت انجام عملیات روکش قرار دارد.
روشن در ادامه از شناسایی ۴۹ نقطه پرخطر در استان خبر داد و گفت: از این تعداد تاکنون هفت نقطه اصلاح شده و مابقی نقاط نیز در دستور کار اصلاح قرار گرفته است.
به گفته وی، بیشتر نقاط پرخطر استان آشکارسازی شده است اما پایش دوباره محورهای مواصلاتی استان از دیگر برنامههای سالجاری استان است و چنانچه در بازدیدهای میدانی، نقطهای شناسایی و آشکارسازی شود برای تامین اعتبار به وزارت راه و شهرسازی اعلام میشود.
مدیرکل حمل و نقل و راهداری جادهای چهارمحال و بختیاری گفت: آسفالت شانهها و لکهگیری محورهای شریانی، نصب و تجدید تابلوهای هشداری و علائم، ایمنسازی مدارس حاشیه راهها و پاکسازی آبروها از دیگر اقداماتی است که در راستای نگهداری و ایمنسازی محورهای ارتباطی استان انجام میشود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری سه هزار و ۷۳۲ کیلومتر راه دارد که ۲۵۹ کیلومتر بزرگراه، ۷۶۱ کیلومتر راه اصلی، ۲۹۱ کیلومتر راه فرعی و ۲ هزار و ۳۶۹ کیلومتر راه روستایی است.
نظر شما