نادر فخری روز سه شنبه در حاشیه نشست شورای پشتیبانی سوادآموزی شهرستان شاهرود در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: سوادآموزی براساس تاکید امام(ره) و مقام معظم رهبری در بسیج همه امکانات و ریشه کنی این معضل اساسی در جامعه سر لوحه کار قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون نرخ باسوادی در کشور به ۹۰ درصد رسیده است، افزود: استان سمنان از بابت معیار باسوادی در رتبه دوم کشور قرار دارد.
فخری با بیان اینکه یکی از مهمترین وظایف این شورا بررسی راهکارهای شناسایی، جذب و نگهداشت سوادآموزان است، تصریح کرد: تلاش آموزش و پرورش شاهرود موجب شده کمترین بازمانده از تحصیل را داشته باشیم و با توجه به این امر توانسته مبادی بی سوادی را در این شهرستان مسدود کند.
وی از کسب رتبه عالی این شورا در برگزاری نشست های شورای پشتیبانی و اجرای مصوبات خبر داد و ابراز داشت: امسال ۲ مرکز یادگیری محلی مشارکتی در زندان این شهرستان و مرکز غیر دولتی ولی عصر(عج) در شهرک ولیعصر آغاز به کار کرده است.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود هم گفت: هدف از ایجاد این ۲ مرکز یادگیری؛ جذب بی سوادان، آموزش های مختلف در موضوع مهارت های زندگی، آموزش های فنی و رفتار شهروندی است.
سید محمد موسوی تبیین سیاست ها و برنامه های سوادآموزی را ضروری خواند و افزود: سال گذشته فعالیت های سواد آموزی در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم با تعداد ۴۲۳ نفر در قالب برون سپاری به موسسه و تشکل مردم نهاد انجام شد.
وی ادامه داد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا به منظور حفظ سلامت سوادآموزان و آموزش دهندگان ، مشاوره آموزشی از طریق تماس تلفنی، آموزش فرد به فرد، آموزش از طریق فرزندان و افراد با سواد، ارسال پیام های صوتی و فیلم های آموزشی و برنامه های لوح و قلم پیگیری شد.
موسوی اظهارداشت: طبق سال های گذشته طرح های آموزش عملی نماز کلید بهشت، طرح خواندن با خانواده ، حلقه های کتابخوانی و آموزش رایانه برای سواد آموزان اجرا شد.
مدیر آموزش و پرورش شهرستان شاهرود افزود: نشریه فرصت دوم ویژه نوسوادان نیز به صورت ماهنامه توسط آموزش دهندگان در اختیار سواد آموزان قرار گرفت.
نظر شما