به گزارش روز یکشنبه ایرنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بهروز عباس زاده، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در این خصوص گفت: ارایه خدمات فناورانه بر بستر شبکه در قالب ارایه نرمافزارها و راهکارهای امنیت از زمینههای فعالیت این شرکت است. تولید نرمافزاری برای نظارت بر بستر شبکه و منابع مراکز داده که به اختصار مانیتورینگ شبکه نامیده میشود، تمامی بسترهای نرمافزاری و سخت افزاری را نظارت میکند و در صورت بروز اختلال، آن را ثبت میکند و دلایل را مورد بررسی قرار میدهد.
وی با اشاره به ارائه راهکارهای جامع و کارا، برای افزایش بهرهوری، امنیت و ضریب اطمینان سیستمهای نرم افزاری و شبکه سازمانها از سوی این شرکت، ادامه داد: فعالان فناور این شرکت همچنان تلاش دارند با نوآوری، جدیدترین و بهینه ترین راهکارها را در پاسخ به مدیران فناوری اطلاعات ارائه کنند.
عباس زاده با اشاره به صرفه مالی و کارایی بالاتر نمونه داخلی این نرم افزار، اظهار داشت: اگرچه این محصول نمونههای مشابه خارجی دارد، ولی تمام نمونههای خارجی اشکالاتی دارند. اولا هیچ گونه خدمات پشتیبانی به مشتریان ایرانی ارایه نمیدهند. همچنین ارایهکنندگان خارجی این نرمافزارها، راهکارهای پیاده سازی ارایه نمیدهند و نمونههایی برای شبکههای بسیار بزرگ طراحی شدهاند و امکانات پشتیبانی ندارند.
مدیر عامل این شرکت یادآور شد: علاوه بر این که خدمات مشاوره و پشتیبانی ارایه میشود و امکان سفارشیسازی وجود دارد، نمونه کامل نرمافزار وابسته به تعداد سرویس گیرندگان به طور میانگین ۳میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال و سادهترین نمونه آن ۲۰۰ میلیون ریال به مشتری ارایه میشود که یک دهم قیمت نمونه خارجی هزینه دارد.
نظر شما