۴ آذر ۱۳۹۹، ۱۴:۲۲
کد خبرنگار: 2469
کد خبر: 84122171
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

ایجاد تراکنش‌های ایمن با سرویس‌های دانش‌بنیان ایرانی

تهران- ایرنا- یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان با ارائه راهکارهای ایمن، جامع و کارآمد موجب شده که تراکنش‌های بانکی ایمن و مطمئن در کشور ایجاد شود.

به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی معاونت علمی‌و فناوری ریاست‌جمهوری،  شهریار خلیلی مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان گفت: با توجه به فناوری‌های جدید امنیتی که در دنیا در حال پیاده‌سازی است، این شرکت از نظر زیرساخت امن جزء چند شرکت اول ایران است که این تکنولوژی‌ها و سرویس‌های امنیتی را ارائه داده است.

افتا یا امنیت فضای تولید و تبادل اطلاعات نهادی وابسته به ریاست جمهوری است .

وی از جمله خدمات ارائه شده از سوی این شرکت را طراحی و راه‌اندازی مراکز SOC دانست که مجوز آن را از افتای ریاست‌ جمهوری اخذ کرده‌اند و ادامه داد: همچنین مجوز پیاده‌سازی تیم پاسخ به رخدادهای امنیتی و مجوز نما را نیز از سازمان فناوری اطلاعات و افتا گرفته‌ایم.

نقش نظارتی افتای ریاست جمهوری نظارت بر حسن اجرای بخشنامه‌ها، دستورالعمل‌ها و راهکارهای ابلاغی، ممیزی سامانه‏ های مدیریت امنیت اطلاعات (ISMS)، نظارت در اجرای طرح امن سازی زیرساخت‏ های حیاتی و  نظارت بر عملکرد آزمایشگاه‏ های ارزیابی امنیتی و شرکت‏ ها است.

خلیلی طراحی، اجرا و راهبری مراکز داده را از دیگر خدمات این شرکت عنوان کرد و یادآور شد: استفاده از مراکز داده (Data Center) نقش موثری در ساماندهی و یکپارچه‌سازی تجهیزات، اطلاعات و برنامه‌های کاربردی برای سازمان‌ها دارد و توجه به این مهم، استفاده بهینه از منابع در فضایی کاملا مطمئن و دارای قابلیت گسترش را برای سازمان‌ها به ارمغان می‌آورد.

به گفته وی، طراحی مراکز داده از حساسیت بسیار بالایی برخوردار است و نیازمند بررسی‌های دقیق و کارشناسانه و در نظر گرفتن فاکتورهای متعدد و خاص هر سازمان برای طراحی این مراکز است، شرکت با به‌کارگیری کارشناسان مجرب و باتوجه به توان تخصصی و کسب تجارب پروژه‌های پیشین، خدماتی را در زمینه طراحی، پیاده‌سازی و پشتیبانی مراکز داده ارائه می‌کند.

وی بیان کرد: امنیت اطلاعات و سرویس‌ها خدمت دیگر شرکت  است، بخش امنیت شرکت ما با هدف کمک به ایجاد شبکه‌هایی امـن و مطمئن، قسمت طـراحی و عملیات امنیت و نیز مشاوره و ممیـزی خود را راه‌اندازی کرده است، سازمان‌ها، ادارات و شرکت‌های دولتی و خصوصی می‌توانند برای محک‌زنی امنیتی، شناسایی نقاط آسیب‌پذیر، تهدیدهای احتمالی و ارائه راه‌کارهای پوشش یا کاهش مخاطرات و تامین امنیت سرویس‌ها و شبکه از خدمات متخصصان و کارشناسان این شرکت بهره‌مند شوند.

شرکت دانش‌بنیان یا شرکت متمرکز بر دانش (به انگلیسی: Knowledge enterprise)، به شرکت‌هایی گفته می‌شود که دانش و فناوری، جزئی جدایی‌ناپذیر از دارایی آن‌ها باشد،  قانون حمایت از شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان و تجاری‌سازی نوآوری‌ها و اختراعات در ایران برای دستیابی به اقتصاد دانش‌بنیان در آبان ۱۳۸۹  به تصویب مجلس رسید و از دهه ۹۰ به این سمت قوانین مربوط و زیرساخت های آن در کشور شکل گرفته و در حال اجرا است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha