رستورانهای طرقبه‌شاندیز با نیمی از ظرفیت خدمات می‌دهند

مشهد- ایرنا- فرماندار طرقبه‌شاندیز (بینالود) گفت: با توجه به اینکه وضعیت این شهرستان از نظر شیوع کرونا زرد اعلام شده است سالنهای غذاخوری دایر در حوزه شهرهای طرقبه و شاندیز با ۵۰ درصد ظرفیت خود و به صورت حضوری به مشتریان خدمات می‌دهند.

سید حسن حسینی عصر دوشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا شمار رستورانهای فعال در طرقبه‌شاندیز را ۴۰۰ واحد اعلام و بیان کرد: فعالیت آنها از نظر رعایت شیوهنامه‌های بهداشتی از سوی دستگاههای نظارتی شامل دادستانی و ادارات اداره صنعت، معدن و تجارت و تعزیرات حکومتی رصد می‌شود.

وی با اشاره به ابلاغیه های ستاد ملی مقابله با کرونا در خصوص فعالیت اصناف در مناطق دارای وضعیت زرد ادامه داد: برگزاری هرگونه اجتماع و فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در طرقبه شاندیز ممنوع است لذا تمامی ۷۸ تالار عروسی شهرستان، باشگاه های ورزشی با فعالیتهای پربرخورد و ورزشهای سالنی، چای و قهوه خانه، مراکز تفریحی و استخرها و مساجد همچون گذشته تعطیل خواهند بود.

فرماندار بینالود گفت: منع رفت و آمد شبانه خودروها تنها مربوط به شهرهای بالای ۲۰۰ هزار نفر جمعیت است لذا این طرح در طرقبه شاندیز اجرا نمی‌شود.

وی افزود: با توجه به اینکه مشهد دارای وضعیت نارنجی شیوع کرونا است و رفت و آمد شبانه خودروها در این شهر ممنوع است با ورود گردشگران مشهدی به این شهرستان پس از ساعت ۲۱ روبرو نخواهیم شد اما طرح های راه بندان نیز برای جلوگیری از ورود افراد غیربومی به طرقبه شاندیز اعمال نمی شود.

حسینی ادامه داد: بر اساس آمار دستگاه‌های خدماتی، شمار ساکنان این شهرستان حدود ۸۰ هزار نفر است که این تعداد در دو شهر طرقبه و شاندیز و ۴۰ روستای دارای دهیاری سکونت دارند، همچنین در مجموع ۱۵ آبادی طرقبه شاندیز، روستای هدف گردشگری محسوب شده و ییلاقی و گردشگر پذیر هستند.

بر اساس اعلام دانشگاه علوم پزشکی مشهد، در حال حاضر هیچ شهرستانی در خراسان رضوی از نظر شیوع کرونا دروضعیت قرمز قرار ندارد. در پی اعمال محدودیت‌های کرونایی از اول آذر ماه تاکنون آمار مبتلایان سرپایی و بستری در این استان کاهش یافته است و مشهد و دیگر شهرستانهای خراسان رضوی از وضعیت قرمز خارج شده‌اند. هم اکنون هزار و ۴۹۲ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی بستری هستند در حالی که این میزان در ابتدای آذرماه ۲ هزار و ۸۰ نفر بوده است.  

۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد هستند و بقیه جمعیت این استان توسط دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، تربت‌جام و نیشابور خدمات‌رسانی می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha