سید قدیر مرتضوی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود:با فعال شدن این کارگروه فعالیتهای حوزه پیشگیری از اعتیاد به سمت فضای مجازی و استفاده از ظرفیت این فضا در حوزه آموزش و اطلاعرسانی عمومی در پیشگیری از اعتیاد خواهد رفت.
وی با تاکید بر اینکه فضای مجازی همیشه به عنوان یک تهدید به حساب میآمد، گفت: تبدیل کردن این فضا به یک فرصت در راستای بهرهبرداری و اطلاعرسانی به اقشار مختلف جامعه به خصوص نسل جوان و خانواده یک ظرفیت است.
مرتضوی اظهار داشت: پیشگیری از اعتیاد، تغییر نگرش نسبت به مصرف مواد و آگاهسازی مردم و آموزش مهارتهای زندگی در اولویت برنامههای حوزه پیشگیری از اعتیاد است که باید از ظرفیت این فضا برای آشنایی مردم به خصوص جوانان با انواع مواد مخدر و ضررهای آن، آموزش مهارتهای زندگی، مهارت نه گفتن، افزایش اعتماد به نفس زمینه پیشگیری از گسترش اعتیاد را فراهم کرد.
مرتضوی به استفاده از فعالان و کارشناسان حوزه فضای مجازی در این کارگروه اشاره کرد و گفت: با تهیه بستههای آموزشی در قالب موشنگرافی، تیزر و فیلم در فضای مجازی دراین حوزه فعالیت را افزایش داد.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با موادمخدر چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: در این کارگروه فعالان به رصد فضای مجازی، نیازسنجی در خصوص تامین محتوا این حوزه میپردازند تا با استفاده از ظرفیت این فضا بتوانند جامعه هدف در حوزه پیشگیری از اعتیاد را افزایش دهند.
وی از اجرای طرح کانون یاریگران زندگی در محلات استان و همچنین طرح یاریگران زندگی در مدارس استان در حوزه پیشگیری از اعتیاد اشاره کرد و گفت: با سرمایهگذاری در حوزه پیشگیری از اعتیاد میتوان در خصوص وکاهش آسیب گامهای موثری برداشت.
به گزارش ایرنا، براساس آمار اعلام شده از سوی شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان ۳۳ هزار معتاد در استان شناسایی شده و سن اعتیاد از ۲۵ سال به ۲۱ سال در استان کاهش پیدا کرده است.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی بیش از ۹۷۹ هزار نفر است.
نظر شما