فرانک کبیری روز سهشنبه در آیین افتتاح این مرکز با اشاره به اینکه این مرکز به عنوان دومین مرکز تخصصی کسب و کار و کارآفرینی در سطح کشور است، افزود: این استان دارای آمار بالای جوانان جویای کار است و راه اندازی این مرکز در راستای نگاه ویژه به آموزش و تربیت نیروهای جوان و آمادهسازی آنها برای ورود به بازار کار و فراهم کردن زمینه اشتغال آنان فعال شده است.
به گفته وی، چهارمحال و بختیاری به عنوان یک استان کمتر توسعه یافته است که استفاده نکردن از ظرفیتهای موجود بین دستگاهی، ناهماهنگی آهنگ رشد در برابر حوزههای مختلف، پایین بودن مهارت فنی و حرفهای و همچنین مهارتهای عمومی و مدیریتی برای دستیابی به شغل یا کارآفرینی ، منجر به بالا رفتن آمار بیکاری در استان و عاملی برای دست پیدا نکردن به توسعه پایدار شده است.
وی اظهار داشت: برای راه اندازی این مرکز بیش از ۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال اعتبار هزینه شده است که با استفاده از ظرفیتهای بهره وری منابع، موجب میشود افراد مهارت آموخته بتوانند با سایر مهارتهای در حوزه کسب و کار، مسایلی چون مصاحبههای کاری آشنا شوند و تغییر نگرشی در خصوص استفاده از ظرفیتهای موجود برای استفاده از فرصتهای شغلی و ایجاد اشتغال داشته باشند.
کبیری با تاکید بر اینکه این مرکز حلقه گمشده آموزش تا اشتغال را بهم پیوند میدهد، گفت: این مرکز موجب تکمیل زنجیره آموزش در استان می شود.
وی افزود: تربیت نیروی انسانی ماهر، آماده کردن نیروی انسانی برای ایجاد کسب و کار جدید در بخش خصوصی پس از قبولی در آزمون مهارتی برای کاهش سطح بیکاری در استان با توجه به ظرفیتهای موجود از اهداف راهاندازی این مرکز است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای چهارمحال و بختیاری گفت: ارائه مشاوره در راهاندازی و توسعه کسب و کارهای کوچک خصوصی و آشناساختن متقاضیان با مقدمات ایجاد شغل، استفاده و معرفی ظرفیت دستگاههای مختلف از دیگر اهداف راه اندازی این مرکز است.
وی به تقویت مهارتهای عمومی از جمله مهارت گفتاری، پرورش مهارتهای ارتباطی موثر نوشتاری، مانند نحوه نگارش تقاضای کار و مهارت نوشتن طرح کسب و کار، مهارت در برقراری ارتباط و مذاکره و مهارت انتخاب نام مناسب و مکان مناسب برای کسب و کار، همچنین مهارتهای مدیریتی مانند مدیریت بازرگانی، مدیریت ریسک، مدیریت بازاریابی، مالی، نحوه ثبت شرکت و پرورش خلاقیت و نوآوری، یافتن مزیت رقابتی، بستن قرارداد و آشنایی با قوانین و مقرارت کسب وکار در این مرکز آموزش داده میشود.
به گفته وی، تربیت نیروی متخصص برای راه اندازی کسب و کارهای نوپا و موفق از مزیتهای این مرکز است .
به گزارش ایرنا، ۱۰ مرکز جوار دانشگاهی، سه مرکز جوار زندان و ۱۰۰ کارگاه آموزش روستایی و ۲ مرکز جوار دانشگاهی علاوه بر مراکز دولتی و ۲۱۰ آموزشگاه فنی و حرفهای آزاد این اداره کل در استان چهارمحال و بختیاری فعال است.
نظر شما