۳۳ شهرستان فارس در وضعیت زرد شیوع کرونا قرار گرفتند
عکس تزیینی است

شیراز-ایرنا- جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: براساس رنگ بندی جدید اعلام شده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ۳۶ شهرستان استان ۳۳ شهرستان در وضعیت زرد و سه شهرستان در وضعیت نارنجی شیوع ویروس کرونا قرار دارند.

عبدالرضا قاسمپور جمعه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: تنها شهرستان های شیراز، جهرم و خفر در وضعیت نارنجی شیوع ویروس کرونا قرار دارند و هیچ شهرستان قرمزی در استان نداریم.

وی ادامه داد: قرار گرفتن استان فارس در این وضعیت، نتیجه همکاری و همراهی مردم به خصوص اصناف و بازاریان است.

از موج جدید کرونا غافل نشویم

معاون استاندار فارس گفت: همکاری مردم باعث شده اعمال محدودیت ها برای فعالیت مشاغل، تردد خودروها و حضور کارکنان کمتر شود؛ در مناطق زرد گروه های شغلی یک ، ۲ و سه فعال هستند و ممنوعیت تردد خودرویی نداریم.

قاسمپور بیان کرد: هرچه مردم در رعایت پروتکل های بهداشتی و شیوه نامه ها و مصوبه های ستاد مقابله با کرونا همکاری کنند با سختی ها و مشکلات کمتری مواجه می شوند.

وی با بیان اینکه موج های جدید کرونا در راه است و نباید از آن غافل باشیم، اظهارکرد: با توجه به آغاز فصل زمستان، اعلام خطر شیوع ویروس کرونای انگلیسی، بازگشایی اصناف، پاساژها و مراکز خرید و شلوغی بیشتر شهر، نگران ضعیف شدن رعایت پروتکل های بهداشتی و شکل گیری موج جدیدی از کرونا در استان هستیم.

میزان مثبت شدن تست کرونا در فارس به ۲۳ درصد رسیده است

جانشین استاندار فارس در ستاد استانی مقابله با کرونا گفت: در حال حاضر به خاطر حمایت و همکاری مردم، درصد مثبت شدن تست های کرونا در استان کاهش یافته و به ۲۳ درصد رسیده است؛ همچنین میزان بستری ها و فوتی های کرونا به شدت کاهش پیدا کرده است.

قاسمپور افزود: در حال حاضر آمار فوتی های کرونا در استان فارس از روزی ۵۷ فوتی در یک ماه گذشته به هشت تا ۹ فوتی در روز رسیده، هرچند که یک فوتی هم زیاد است.

وی ادامه داد: همچنین آمار مراجعه کنندگان به بیمارستان ها و بستری مبتلایان کاهش پیدا کرده و درصد بهبودی به ۹۶ درصد رسیده که این نشان دهنده اثرگذار بودن رعایت پروتکل های بهداشتی در کنترل ویروس کرونا است.

معاون استاندار فارس از مردم استان خواست همچنان پروتکل های بهداشتی را رعایت کنند و با وحدت و همدلی دست در دست هم دهند تا کرونا هرچه سریعتر ریشه کن شود.

مردم پروتکل های بهداشتی را بیشتر رعایت کنند

قاسمپور با بیان اینکه استان فارس به دلیل فرهنگ بالای مردم آن در رعایت پروتکل های بهداشتی، رتبه نخست کشور را دارد، افزود: برای اینکه دوباره شهرستان ها در وضعیت قرمز قرار نگیرند و سختگیری ها و محدودیت های بیشتری اعمال نشود، پروتکل های بهداشتی باید از سوی مردم بیشتر رعایت شود.

تداوم محدودیت تردد شبانه در شیراز 

معاون استاندار فارس گفت: محدودیت تردد شبانه از ساعت ۲۱ تا چهار صبح در شیراز همچنان ادامه دارد و ورود خودروهای غیربومی نیز به شهرستان های دارای وضعیت نارنجی ممنوع است.

قاسمپور با بیان اینکه همه محدودیت های طرح جامع محدودیت های کرونایی به قوت خود باقی است، افزود: در شهرهای زرد ممنوعیتی در تردد خودرویی وجود ندارد و مشاغل گروه شغلی یک، ۲ و سه فعال هستند.

وی ادامه داد: همچنین آموزش در تمامی شهرستان ها همچنان به صورت مجازی خواهد بود.

معاون استاندار فارس گفت: مراسم های فرهنگی و اجتماعی با رعایت کامل پروتکل های بهداشتی، حضور حداقل تعداد افراد، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری و ممنوعیت پخش نذورات و راهپیمایی برگزار می شود.

قاسمپور بیان کرد: همچنین امکان برگزاری نماز جمعه در شهرستان های با وضعیت زرد با ۵۰ درصد ظرفیت وجود دارد.

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی چهارم دی ماه ۹۹ گفت: با فوت ۱۵۲ بیمار دیگر از مبتلایان قطعی در ۲۴ ساعت گذشته، شمار جانباختگان قطعی این بیماری در کشور به ۵۴ هزار و ۳۰۸ نفر رسید.

سیما سادات لاری  افزود: از ظهر سوم دی ماه ۹۹ تا ظهر چهارم دی ماه ۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۶ هزار و ۱۷۸ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و ۹۲۴ نفر بستری شدند. با این حساب، مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به یک میلیون و ۱۸۳ هزار و ۱۸۲ نفر رسید.

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: خوشبختانه تاکنون ۹۲۴ هزار و ۶۸۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۵۳۷۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و تاکنون ۷ میلیون و ۲۵۳ هزار و ۷۵۰ آزمایش تشخیص کووید ۱۹ در کشور انجام شده است.

لاری گفت: هم اکنون بر اساس آخرین تحلیل ها، ۲۰۵ شهرستان در وضعیت نارنجی و ۲۴۳ شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند و هیچ شهری در وضعیت قرمز کرونا نداریم.

بیماری کووید ۱۹ بر اساس آمار رسمی کشورها تاکنون بیش از ۷۷ میلیون نفر را در دنیا مبتلا کرده و بیش از یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر نیز بر اثر این بیماری جان خود را از داده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha